Oldal frissítése

MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf

51 390 Ft

MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf

Olcsó, de megbízható megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a jó választás. A(z) MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf biztonsági láda főként univerzális használata miatt népszerű. Továbbá biztonságban tartja a különféle jellegű és méretű tárgyakat. Vitathatatlan pozitívuma a hordozhatóság. Így csakis rajtad múlik, hogy hová helyezed el. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiféleképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A(z) MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf széf fekete színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf főbb tulajdonságai

  • A biztonsági láda számtalan felhasználási lehetőséget kínál
  • A(z) MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf széf bezárása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Ez a kompakt széf könnyen áthelyezhető
  • Térfogata: 3,45 l

A(z) MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf széf egyéb paraméterei

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei alapján a(z) MasterLock PP1KML zárható, hordozható széf a kisebb széfek osztályába tartozik. Ennek a modellnek a külső méretei 8,3 × 25,5 × 28,8 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 7,5 × 24,8 × 18,6 cm. A(z) MASTER LOCK által megalkotott széf súlya 2,9 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A tárgyak raktározásához 3,45 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Biztonsági láda
Rögzítés Hordozható
Űrtartalom 3,45 l
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 8,3 cm
Külső mélység 28,8 cm
Külső szélesség 25,5 cm
Tömeg 2,9 kg

Belső méretek

Belső magasság 7,5 cm
Belső szélesség 24,8 cm
Belső mélység 18,6 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  SAFEH043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PP1KML

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05