Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BEURER masszírozó gépek

BEURER masszírozó eszközök

Beurer masszázseszközök: A kényelem oázisa az otthonodban

Tarts szünetet a mindennapokban a Beurer egyedülálló relaxációs és masszázstermékeivel. A célzott gyakorlatok segítenek ellazítani az egész testet és elmét, a Shiatsu üléshuzatok és székek pedig szó szerint tiszta élvezetet jelentenek. Többféle használati lehetőség közül választhatsz - multifunkciós vibráló borítás opcionális fűtési funkcióval, testre szabható teljes testmasszázs a testszkennelési funkció segítségével, vagy választhatsz egy kényelmes, stílusos változatot egy luxus masszázsfotelben.

Baurer Lábmasszírozók

Lábmasszázs a Beurertől

Kényeztesd fáradt és elnehezült lábaidat egy pihentető talpmasszázzsal a Beurer talpmasszírozókkal és lábfürdőkkel, amelyek masszírozzák, felmelegítik és hidratálják a lábat. Ez segít átvészelni a napot. Szánj időt magadra.

Beurer teljes testmasszázs

Kényeztesd magad egy átható és pihentető otthoni masszázzsal, és spórold meg az utat a masszázstúdióba. A Beurer márka különböző masszázsmodelleket kínál az egyéni igényeknek megfelelően. A kikapcsolódás nagyon egyszerű is lehet, kényeztesd magad otthon.

Masážní potah Shiatsu Baurer
Masážní polštář Shiatsu Baurer

Masszázshuzatok, párnák és székek a Beurertől

Itt az ideje a kikapcsolódásnak - fedezd fel a számodra megfelelő masszírozó eszközöket. Választhatsz Shiatsu masszázs párnát, vagy nagyon könnyen átalakíthatod székeidet, foteljeidet vagy kanapéidat wellnessközponttá egy Shiatsu huzattal. Egy másik lehetőség a Beurer Shiatsu masszázsfotel, amely kiváló minőségű, és számos masszázsprogramot kínál a számodra.

Paraméterek módosítása
35 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10