Oldal frissítése

Masszázs matrac

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Masszázs matrac

Masszázs matrac egy nagyszerű eszköz, amely segít a hátfájás, sajtóközlemények felgyülemlett feszültséget a hátsó és segít csökkenteni a stresszt. A masszázs során a elősegíti a vérkeringést, helyreállítja az elveszett energiát vissza. Miután egy kellemes pihentető masszázs úgy fogja érezni újjászületett, tele új energiát. Teljesítmény matrac által biztosított öt rezgő masszázs motorok vannak telepítve, hogy fedezze fel a teljes hátsó. Matrace je navíc vybavena vyhříváním, které zvyšuje celkový účinek masáže.
Lehet választani nyolc automatikus program és három intenzitás. Az időzítő akkor meg a hosszát masszázs 15 percig, vagy fél óra. Amikor beállítja az alacsony intenzitású előfordul gyengéd masszázs, amely alkalmas a stressz csökkentése és a teljes megszüntetése fáradtság.Intenzitásának növelésével a masszázs erősíti és ideális a gyors megjelenése egy felfüggesztett izom. Erős masszázs különösen hasznos a sportolók. 

A fő előnyök

  • megnyugtató és relaxáló masszázs
  • Teljesítmény 5 rezgő masszázs motorok
  • 8 automatikus programok
  • 3 masszázs intenzitása
  • időzítő
  • rugalmas alak
  • könnyű kezelhetőség

egyedi jellemzők

Az előnye, hogy a matrac rugalmas forma, amely alkalmas a legtöbb székek és fotelek. Akkor tudja használni, bárhol, akár otthon, az irodában vagy útközben. Ez történt a lágy anyag és a levegő. Masszázs végezhet mindkét ülés, és fekve a padlón vagy ágyon. Használata nagyon egyszerű, minden funkció működtethető távvezérléssel. Kényeztesse vissza, és hogy kitűnő ellátás e nagyszerű masszázs matrac.
Műszaki adatok:
Fogyasztás:
18 W
áramellátás:
adapter 220 V-os vagy 12 V (tartozék)
méretek:
120 x 50 x 4 cm
súly:
1,5 kg

Kód:  HRAa5850
Termékszám:  8594166100473

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05