Oldal frissítése

Második halál

E-könyv
5 1 értékelés

Második halál

671. május közeledik, és Cashel, az Muman Ír Királyság fővárosa nagy zarándokút készül a Bealtaine megünneplésére. Látogatók tömege és számos autó indul a városba, köztük egy zsonglőrök csoportja, akik gondoskodnak a szórakozásról. Hirtelen az egyik autó meggyullad, és a tűz oltása után azt felbomlikegy ismeretlen fiatalember testét. Mintha nem lenne elég, kiderül, hogy a valerianán levő lány nem a tűzben, hanem a mérgezés következményeiben halt meg. Ezek a katasztrofális események veszélyeztethetik az egész fesztivált, ezért Cashel Colgú király segítséget hívja testvérét, Fidelmát. Ennek a tapasztalt és ragyogó ügyvédnek, a hűséges társ, Eadulf segítségével, az ügyet a lehető leggyorsabban kell megoldani. A pár egy furcsa kocsi nyomában indult el, és a keresés végigvezeti őket az Osraige klán baljós belsejébe, ahol Eadulf rettenetesen fel van rejtve és elkerüli a halált. Úgy tűnik, hogy mindez tele van a titokzatos holló közösség veszélyes követőivel. De mi a célja? A halottak száma növekszik, de Eadulf és Fidelma továbbra sem találja meg az ízület rejtélyét. Mindketten azonnal halálos veszélybe kerülnek, és egyértelmű, hogy az ellenség nemcsak az életükre törekszik, hanem a gonosz is maga az Emberi Királyság szívébe vezet.
Fidel történeteinek sorozatában ez a könyv az Ördög pecsétje könyv eseményeit követi, és egy izgalmas történet mellett az olvasó ismét érdekes és meggyőző beszámolót talál az ír társadalmi rendszerről, a törvényről és a vallási vitákról, amelyek mozgatta a világot.

Paraméterek

Alapvető

Autor Peter Tremayne
Oldalak száma 336 oldal
Kiadás éve 2018
Kiadó Vyšehrad

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi), PDF az olvasni vágyók számára
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK26517
Termékszám:  978-80-742-9978-0

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20