Oldal frissítése

Marvels Avengers - Xbox DIGITAL

Marvels Avengers - Xbox DIGITAL

63%

A Crystal Dynamics legújabb akció-kalandjátéka lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a Bosszúállók tagjává váljanak - a Marvel univerzum minden bizonnyal leghíresebb szuperhős-csapatának. A játék több, különböző harcstílusú játszható karaktert kínál, szórakoztató történetik kampánnyal, de az összbenyomást kissé rontják a kissé sztereotípiás multiplayer küldetések. (Alza magazín)

Marvels Avengers

A legerősebb hősök ismét egyesítik erejüket az epikus Marvel Avengers Xbox akció-kalandjátékban.

Marvels Avengers

Az egyes hősöket részletesen fejlesztheted. Mind jobb és szebb felszereléssel, mind új képességekkel is elláthatod őket.

Marvels Avengers

Hivatalos magyar feliratok

A magyar feliratoknak köszönhetően teljes mértékben élvezheted a Marvel Bosszúinak történetét.

Marvels Avengers

Eredeti történet

A Marvel's Avengers nem hasznosítja újra a filmek vagy a képregények történetét, hanem saját bonyodalmat kínál. A játék kezdetén a csapat nagyon jól teljesít, de egy rosszul sikerült bevetés miatt nemcsak a nyilvánosság jóindulatát veszítik el, hanem a vezetőjüket, Amerika Kapitányt is. A vezetéseddel a Bosszúállóknak ismét meg kell találniuk az egységet és rendet kell tenniük. 

Marvels Avengers

A hősök listája

A szereplők közül természetesen nem hiányoznak a kedvencek, mint Vasember, Hulk vagy Thor, de a szerzők nagyszerűen kihasználják a Marvel licenceket, és más szereplőket is elhoznak a játék képernyőjére, mint például az embertelen (Inhuman) Kamala Khan.

Marvels Avengers

A Marvel's Avengers rendszeres ingyenes frissítéseket kap új küldetésekkel, felszerelésekkel és egyéb tartalmakkal.

Marvels Avengers

A Marvel Avengers Xbox játékhoz egyjátékos küldetések, valamint együttműködési expedíciók is tartoznak akár 4 fős csapatoknak, amelyekre csak más játékosokkal együtt indulhatsz el.

Marvels Avengers

Hulk, Amerika Kapitány, Vasember, Fekete Özvegy vagy Thor nem lesz elég

A Bosszúállók mellett a képregényekből jól ismert rosszfiúkkal is találkozhatsz a játékban, mint Kiképző vagy Hulk ellenpólusa, Förtelem és még sokan mások. Fedezd fel, ki feni a fogát a Bosszúállókra, és vágyik a halálukra.

Marvels Avengers

A Marvel Avengers Xbox játék főgonosza a zseniális MODOK

A Marvel Avengers Xbox-ban az összes negatív hős királya az egyik legnépszerűbb gazember lesz. A genetikai módosítások és műtétek sora után mutáns képességekkel rendelkező intelligens kiborg lett belőle, amelyekhez a Bosszúállók tagjai egyedül nem lesznek elegek. Rajtad áll, hogy összeállítsd a csapatodat, és végre legyőzd MODOK-ot.

Marvels Avengers

A Marvel Avengers Xbox-ban az A.I.M. elit gyalogjait is megtalálod

Az ikonikus gazemberek mellett a Marvel Avengers Xbox hősi küldetéseit a gonosz A.I.M. szervezet csatlósainak hordái is megnehezítik. Minden ellenségtípus más és más harcmodort igényel, és nagyobb számban még a legjobban összeszokott csapatot is meg tudják szorongatni.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Szuperhősök

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Bosszúállók, Marvel

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  MXESD1479
Termékszám:  G3Q-00892
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20