Oldal frissítése

Marshall STANMORE fekete

4,8 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marshall STANMORE fekete


Marshall Company bemutatja az új hangszóró sorozat nagy lehetőségek rejlenek a kiváló minőségű és nagyon-nagyon hangos. Ezen túlmenően, az érdekelt vymazleným adott retro design, amely egyesíti a kecses formák bőr kárpitozás és jellegzetes hűtőrács, arany felirattal Marshall. Ott a stílus, és vannak beállítva ellenőrzések, de közülük funkciók, mint a Bluetooth, ami néha nehezen pohledali ez a kialakítás.


irreális tervezés

Ott a stílus, és vannak beállítva ellenőrzések, de közülük funkciók, mint a Bluetooth, ami néha nehezen pohledali ez a kialakítás.

ellenőrzések

ellenőrzések


Marshall a minőség garanciája

Marshall a minőség garanciája

Ami hangminőség, Stanmore biztosan nem fukarkodik. Úgy tervezték, a hangos reprodukció, ahol csak hallja, amit a neve is mutatja Marshall területén audio technológia. Egy jól kiegyensúlyozott hangzás büszkélkedhet tiszta középkategóriás és a kiterjesztett magasságra egy tiszta hang hallható kifejezés és jó artikuláció. 


Zenei élmény karnyújtásnyira

Külön beépített mélynyomóval ad egy erős és mély basszus. Köszönhetően a kompakt méretek, akkor kísérő hangszóró Marshall STANMORE erőteljes hangteljesítményt bárhol csak azt, hogy - a konyhában, a szoba és a hivatal.

teljes audio

teljes audio

Kód:  MRS021b
Termékszám:  04091627

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10