Oldal frissítése

Marshall STANMORE barna

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marshall STANMORE barna


A Marshall cég bemutatja az új hangszóró szériát, ami hihetetlenül precíz hangot nyújt még nagy hangerőn is. A Stanmore retro designjal bőrrel kombinálja a kecses vonalakat, a vintage hatású elülső részenm aranyozott részletekkel természeten megtalálható az ikonikus Marshall felirat. A klasszikus külső modern belső funkciókat rejt, mint például a Bluetooth, vagy az interakciós gombok, amikkel kedve szerint irányíthatja a kedvenc zenéjét.


Különleges design

Az analóg kezelőgombok végtelen lehetőséget nyújtanak hogy személyre szabja a zenéjét.

Ovládací prvky

Kezelőgombok


Marshall je zárukou kvality
 

Marshall — garantált minőség


A Marshall Stanmore-al kiváló hangzást élvezhet. Úgy tervezték, hogy kiváló minőségű lejátszást garantáljon még magas hangerőn is. Tekerje fel a hangerőt és győződjön meg róla, hogy mire is képes a Marshall márka. A gazdag hangzás az egész hangtérben jól kivehető -- a mély, erős basszustól, a közepes hangokon át a legnagyobb magasságokig.


Zenei élmény egy karnyújtásra

A külön beépített mélynyomó erős és mély basszust nyújt. Köszönhetően a kompakt méretinek, bárhova magával viheti, akár a konyhába, a szobájába, vagy esetleg az irodájába.

Plný zvuk

Precíz hangzás teljes skálája

Kód:  MRS021a
Termékszám:  STANMORE-BROWN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15