Oldal frissítése

Marshall MS-4

4,6 7 értékelés
21 290 Ft

Marshall MS-4

Hordozható erősítő a Marshalltól, amely kiváló választás minden olyan gitárosnak, aki nem a lehető legerősebb kiegészítőkön kíván játszani. Ideális gyakorláshoz, vagy improvizatív játékhoz is. Az erősítő üzemeltethető elemekkel de adapteren keresztül is, tehát a zenét viheted egyenesen a közönségedhez.

A Marshal MS-4-nek van egy 1 wattos kimenete hangszóróhoz, de fejhallgató is csatlakoztatható hozzá. Az erősítőn külön szabályozhatóak a Gain (bemeneti érzékenység), Tone (frekvencia/hangszín) és Volume (hangerő) beállítások. Kinézete klasszikus retro stílusban lett kialakítva, bőr megjelenés, lekerekített szélek és a nélkülözhetetlen, aranyszínű Marshall felirat. 

méretek:
25 × 11 × 6 (H x Sz x M)

Paraméterek

Méretek

Szélesség 110 mm
Mélység 60 mm
Magasság 260 mm
Tömeg 0,45 kg

Típus

Típus Tranzisztoros
Kivitel Akusztikus

Rendeltetés

Rendeltetés Gitár

Jellemző

Teljesítmény 1 W
Csatornák száma 2
Közép hangszórók száma 2
Közép hangszórók átmérője 2 "

Tulajdonságok

Tulajdonságok Torzítás (Gain), Akkumulátorról működés

Csatlakozás

Bemenetek száma 1
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  MRS032a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M MS-4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20