Oldal frissítése

Marshall MS-2 fekete

4,7 14 értékelés
13 890 Ft

Marshall MS-2 fekete

A miniatűr Marshall erősítő minden gitáros nélkülözhetetlen társává válik. Kompakt méretével szállítása nagyon egyszerű. Tökéletes otthoni gyakorláshoz, vagy csatold rá övedre, és kezdődhet a koncert. Az erősítő üzemképes adapteren vagy akkumulátoron keresztül. Légy olyan közel hallgatóidhoz, mint még soha.

A Marshall MS2 1W-os hangszóróval rendelkezik, valamint fejhallgató csatlakoztatását is lehetővé teszi. Az MS2 külsőre a nagytestvérére hasonlít és a Clean/Overdrive kapcsolásával valamint a hangszabályozójával a fület is gyönyörködteti. Az egész erősítő a bőrimitációjával, lekerekített éleivel és arany Marshall feliratával a klasszikus retro stílust képviseli.

Méretei:
14 × 11 × 6 cm (H x Sz x M)

Paraméterek

Típus

Típus Tranzisztoros

Rendeltetés

Rendeltetés Gitár

Jellemző

Teljesítmény 1 W
Csatornák száma 1
Közép hangszórók száma 1
Közép hangszórók átmérője 2 "

Tulajdonságok

Tulajdonságok Akkumulátorról működés

Csatlakozás

Bemenetek száma 1
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack

Méretek

Szélesség 140 mm
Mélység 60 mm
Magasság 110 mm
Kód:  MRS031a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M MS-2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05