Oldal frissítése

Marshall Major III Bluetooth fekete

4,9 66 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marshall Major III Bluetooth fekete

A III. Főbb Bluetooth fejhallgató újabb fejezet a híres brit zenei társaság, a Marshall termékeinek történetében. Imádni fogja őket egyedi és kifinomult retro dizájnuk miatt , amely továbbra is hű marad a márka eredeti fejhallgatójának sziluettjéhez. Ezenkívül megragadja a Bluetooth vezeték nélküli technológia szabadságát és kényelmét, és egyetlen töltéssel akár 30 órán keresztül istart. A tökéletes zenei kifejezéssel együtt ideális kombináció.

A Marshall Major III Bluetooth fülhallgató főbb jellemzői

  • vezeték nélküli továbbítás Bluetooth aptX-n keresztül
  • akár 30 órán keresztül egyetlen töltéssel
  • A Marshall Major III Bluetooth egyedi dizájnnal rendelkezik
  • kiváló minőségű hang 40 mm-es dinamikus váltókkal
  • másodpercek alatt meghajol az úton
  • A III. Major Bluetooth fejhallgató vezérlőközpontja a speciális, minden irányban használható vezérlőgomb
  • képesség megosztani a zenét egy 3,5 mm-es csatlakozón keresztül
  • a kényelmes, de erős kivitel tökéletesen alkalmazkodik a füléhez

Szabadság vezetékek nélkül

Az aptX Bluetooth használatával nem foghat be kábelekbe. A brit Marshall márkájú Major III Bluetooth fejhallgató kiváló hangminőséget és abszolút vezeték nélküli kényelmet biztosít a rádióerősítőtől 10 méterre. Vegye figyelembe, hogy ha kábel nélkül megszokja a szabadságot, nagyon nehéz lesz visszakapcsolni a régi vezetékes fejhallgatóra.

Üzemidő, amelyet megirigyelsz

A Marshall Major III Bluetooth fejhallgatóval élvezheti a vezeték nélküli átvitelt reggeltől estig, és több órán keresztül maradhat a következő napig. Akár 30 óra folyamatos hallgatással egyetlen töltéssel, a többi fejhallgató irigyelheti őket. Különben is - 30 óráig irigykedhetsz rájuk fáradtság és a töltőben alvás nélkül.

Lépj ki a tömegből a Marshall Major III Bluetooth készülékkel

A Major III Bluetooth fejhallgató kialakítása olyan, hogy senki sem hibázik. A zeneipar hagyományainak és más Marshall termékek sziluettjének figyelembe vételével tervezték. A britek ugyanakkor a gyakorlatiasságra is összpontosítottak - a fejhallgatót be lehet csomagolni és egy darabig elviszik . A tortán lévő cseresznye megkülönböztető, ám kiváló zenei teljesítmény - a 40 mm-esdinamikus meghajtók továbbfejlesztett basszust, sima közép- tartományt és tiszta magasságot biztosítanak.

Amit beleszeret

A III. Őrnagy a Bluetooth sokkal többet kínál. Különösen a függőséget okozó elem a Vezérlőgomb - az egyetlen olyan sokoldalú gomb, amellyel lejátszhat, szüneteltethet és válthat zenét , megváltoztathatja a hangerőt, kikapcsolhatja és bekapcsolhatja a fejhallgatót, akár fel is hívhatja, vagy hívásokat kezdeményezhet barátai számára. A beépített mikrofonnak köszönhetően maga a telefon isjáték lesz. Azokról a barátokról - ha meg szeretné osztani velük a kedvenc dalait, egyszerűen csatlakoztassa a fejhallgatót a magukhoz egy klasszikus 3,5 mm-es jack-kábellel. És a csoda a világon van.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Támogatott kodekek aptX
Kábel hossza 1,5 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 97 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Funkciók Mikrofon némítása

Tömeg

Tömeg 178 g
Kód:  MRS010y4
Termékszám:  04092186

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05