Oldal frissítése

Major Marshall II - Barna

4,6 60 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Major Marshall II - Barna

 Marshall Major II - Brown

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Élettel teli, kimagasló hangzás

A Marshall Major II fejhallgató biztosítja a mély basszusokat és az élettel teli magas hangokat, mindezt minimális torzítás mellett. Az okos kialakításnak köszönhetően a kábelt a fejhallgató bal és jobb felébe is be lehet dugni. A levehető, dupla kábel egy tartós, vinil véggel rendelkezik. Az L-csatlakozóval végződő vezetéken található mikrofon és távirányító biztosítja a tartósságot és a könnyebb hordozhatósságot.


Kényelem hosszan tartó használatkor

A lenyűgöző fejlesztéseknek hála a Marshall Major II messze lehagyja versenytársait. Az újítások hangban, küllemben, tartósságban és ergonómiában biztosítják a zenehallgatás legújabb szintjét. A lekerekített designnak és a fülpárnák forgathatóságának hála a fejpánt még jobban illeszkedik a fejhez, így biztosítva a maximális kényelmet hosszú használat után is. Kompakt kialakítása miatt könnyen magával viheti bárhova.

 Marshall Major II - Brown

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Szín

Szín Barna
Kód:  MRS010c
Termékszám:  04091112

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05