Oldal frissítése

Marshall Acton - Krémszín

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marshall Acton - Krémszín

A Marshall Acton egy kisméretű, de újszerű hangszóró, amely kiváló lehetőséget nyújt számodra a kiváló minőségű és nagy hangerőjű hangzásvilág reprodukálására. Ezenkívül kifinomult kinézettel és retro designnal rendelkezik, amely egyesíti a méltóságteljes formákat a bőrborítás és a megkülönböztetett védőrácsos hálóval, amely a klasszikus aranyszínű Marshall felirattal rendelkezik. Habár a kezelőfelülete klasszikus stílusú, de mégis tartalmaz Bluetooth vezérlést, amely aligha lehetett volna látható kívülről.
Kis méretei megtagadják a logika törvényeit, ugyanis ez a hangszóró akkora erővel és tiszta hangzással rendelkezik, amely szinte már fizikai képtelenség. A jól kiegyensúlyozott hangzás mellett tiszta közép- és kiterjedt magashangtartományának köszönhetően az Acton hangszóró egyszerre nyújt rendkívül részletgazdag és erőteljes zeneiélményt. A különálló, beépített mélynyomó erőteljes és mély basszust biztosít. Kompakt méretei ellenére a Marshall ACTON hangszóró erőteljes hangzást biztosít bárhol - a konyhában, a szobában vagy akár az irodában.

Kód:  MRS023a
Termékszám:  04091801

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10