Oldal frissítése

„Mega Kiárusítás” marketing kampány részvételi felvételekBEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK


BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

Az Alza.cz a.s. kereskedelmi társaság, cégnyilvántartási szám: 27082440, adószám: CZ27082440, székhelye: Prága 7, Jankovcova 1522/53, irányítószám: 170 00, bejegyezve a Prágai Városi Bíróságon, mint cégbíróságon, B szakasz, 8573 sz. betét alatt (a továbbiakban: „Alza”) 2024. április 01. 00:01 órától 2024. április 15. 23:59 óráig (a továbbiakban: „a kampány időtartama”) „Mega Kiárusítás” elnevezéssel marketing kampányt szervez (a továbbiakban: „Kampány”) és ezúton meghatározza a Kampány szabályait és feltételeit, amelyeket az www.alza.hu/marketing-kampany-kiarusitas internetes oldalon elérhetővé tesz. 

Az Alza, mint kiskereskedelmi tevékenységet végző vállalkozás, elsődlegesen természetes személy fogyasztók részére történő termékértékesítéseket végez, akcióit is erre tekintettel szervezi. Az Alza kifejezetten fenntartja magának a jogot, hogy – annak érdekében, hogy minél több természetes személy fogyasztót ki tudjon szolgálni – elutasítsa a szerződés megkötését, és így a fogyasztónak nem minősülő Vásárló megrendelésének visszautasítását olyan esetekben, ahol az adott termékből rendelt mennyiség meghaladja azt a mindennapi használat során szokásos mennyiséget, ami ilyen természetes személy fogyasztók átlagos szükségleteinek kielégítésére szolgál. Ilyen esetekben a Vásárlót az Alza e-mailben értesíti a szerződéskötés megtagadásáról és az esetlegesen már megfizetett vételárat vagy vételárelőleget a Vásárló részére visszatéríti. Ugyanakkor az Alza fenntartja jogát, hogy az Áru kiszállítását a fogyasztónak nem minősülő Vásárló részére a vételár előre történő megfizetésével feltételezze.

Az Alza felhívja a figyelmet arra, hogy erre a Kampányra is az Alza reklámokra vonatkozó általános feltételei érvényesek, amelyek a www.alza.hu/reklam/ weboldalon érhetőek el.

Ezek a feltételek nem számítanak kötelező érvényű ajánlatnak vagy szerződés megkötésére vonatkozó nyilvános ajánlattételnek.


A KAMPÁNYBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A Kampányban résztvevő termékek aktuális választéka mindenkor elérhető a www.alza.hu/kiarusitas weboldalon (továbbiakban „Termék”).

Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy egyes Termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg azokból a Kampány során. Az előbb említett korlátozás esetén az Alza rendszere automatikusan meggátolja, hogy a vásárló több Terméket helyezzen a kosarába a Kampány ideje alatt, mint az adott Termékre vonatkozó megengedett vásárlási mennyiség.

A Kampányban szereplő Termékek mellett automatikusan a kedvezményes ár jelenik meg az Alza weboldalán.

Az Alza kijelenti, hogy a Kampányban szereplő Termékek kedvezményes árát azok eredeti árából számítja ki, melynek részletes definíciója az Alza ÁSZF-jének VII. cikkelyében kerül meghatározásra.

Néhány Termék rendelkezésre álló készletei Csehország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország és más az Alza által ellátott országok fogyasztói között kerülnek elosztásra.

Az Alza fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált Termékek körét megváltoztassa. Egyes Termékeket az Alza fokozatosan von be vagy vesz ki a Kampányból, e Termékek tehát nem feltétlenül a Kampány elejétől kezdve, vagy annak utolsó napjáig érhetőek el a kedvezményes áron.

Az Alza kifejezetten kijelenti, hogy a kedvezmény nem váltható be készpénzre még abban az esetben sem, ha a Termék vonatkozásában, amelynek a megvásárlása során a kedvezmény felhasználásra került, a vásárló él az elállási jogával. Az Alza nem téríti vissza készpénzben a kedvezmény mértékét azoknak a vásárlónak, akik visszaküldik azokat a Termékeket, amelyek megvásárlásához a kedvezményt kapták.


MEGRENDELÉS

A Kampányban kínált Termékek megrendelésekor az Alza Általános Szerződési Feltételek és a Kampány ezen feltételeinek megfelelően kell eljárni.

A Kampányban résztvevő Termékeket sem telefonon, sem faxon, kizárólag interneten keresztül lehet megvásárolni.

A kedvezmény nyújtásának, illetőleg a Kampányban kedvezményes áron szereplő Termékek megvásárlásának előfeltétele a megrendelés befejezése – a Termék(ek) kosárba helyezése nem elegendő – és a befejezett megrendelés kifizetése. Utánvéttel történő fizetésesetben elég a Termékre vonatkozó megrendelés véglegesítése és Alza részére történő elküldése.

A Kampány keretében nyújtott kedvezmény más, www.alza.hu oldalon biztosított kedvezménnyel nem vonható össze kivéve, ha az Alza ezt az összevonást kifejezetten engedélyezi.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

Az Alza a harmadik személyek (pl. internetszolgáltatók) oldalán felmerült hibákért, mint amilyen többek között, de nem kizárólagosan az elektronikus üzenetek továbbításának a késlekedése lehet, felelősséget nem vállal.

Az Alza jogosult a Kampány feltételeinek megváltoztatására, esetlegesen a Kampány berekesztésére.

A Résztvevő a Kampányban való részvétellel kapcsolatos esetleges többletköltségei miatt nem jogosult ezen költségek megtérítésére. Az Alza kizárja a felelősségét bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Kampányban való részvétel során, a Kampány esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Kampány során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Résztvevők a Kampányban való részvétellel kifejezetten lemondanak a Kampány bonyolításával, a Kedvezményekkel kapcsolatos igényük érvényesítéséről az Alzával vagy bármely harmadik személlyel szemben.

A Kampány szabályai ennek a szabályzatnak a megjelenése időpontjával lépnek hatályba és ezen időpontól érvényesek. Az Kampány Szabályzatának esetleges különböző szövegezései esetén a www.alza.hu internetes oldalon közzétett utolsó szövegezés tekintendő érvényesnek és kötelező érvényűnek.

Amennyiben a Kampánnyal kapcsolatos kérdése van, azt az [email protected] emailcímen teheti fel az Alzának.

Alza.hu

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10