Oldal frissítése

Mark Maddox Mahü HM7112-20

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mark Maddox Mahü HM7112-20

Szeretne vásárolni egy stílusos órát, amely tökéletesen illeszkedik öltönyéhez vagy jelmezéhez, és ugyanakkor tökéletes kiegészítő az alkalmi viselethez? Első pillantásra a MARK MADDOX Mahü HM7112-20 analóg unisex karóra megjelenésével és minőségi kivitelezésével lenyűgözi . A szépség az egyszerűség kedvéért. Ez a megállapítás tökéletesen illeszkedik a Mahü HM7112-20-hez . A tiszta vonalak, dekoratív elemek nélkül, aláhúzzák az órák általános időtlen eleganciáját. A Mahü kollekció divatos órái egy minimalista, fehér számlapok és szimbólumok nélküli számlapokkal vonzzák a figyelmet, amelyek csak a fekete keretet és a rövid arany kezét díszítik. A téglalap alakú acél karóra rejti egy csendes és megbízható Quartz akkumulátort. Az aranyozott acél hevedernek köszönhetően az órája szépen ül a kezén, és koronázza jelenlegi ruháját.

A MARK MADDOX Mahü HM7112-20 karóra főbb jellemzői

  • Divatos unisex karóra MARK MADDOX Mahü HM7112-20
  • Az arany karóra elegáns és időtlen megjelenése
  • Minőségi anyagok és precíziós feldolgozás
  • Stílusos tárcsa számok és szimbólumok nélkül
  • Szokatlan téglalap alakú hüvely kiváló minőségű acélból
  • Ásványi karcálló kaparó
  • A Quartz akkumulátor garantálja a megbízhatóságot
  • Az acél heveder hosszú élettartamot biztosít
  • A vízálló 5 ATM-óra lehetővé teszi a zuhanyozást és a kézmosást

A Mahü HM7112-20 karóra stílusos kialakítása és funkcionalitása

A népszerű spanyol Mark Maddox a Mahü HM7112-20 készüléket nemcsak a formatervezésén, hanem a felhasznált anyagok kiváló minőségén és az óra funkcionalitásain alapul. Az óra karkötő ezért tartós acélból készül, amely hosszú élettartamot garantál a napi használat során is. A tartós ásványi csúszda jó védelmet nyújt az egész tárcsa számára. A véletlen esőzés vagy a fröccsenő víz veszélyének elkerülése érdekében a Mahü órák 5 ATM vízálló anyaggal vannak felszerelve, azaz moshatja meg kezét órájával vagy forró zuhannyal. Mahü órája olyan készen áll, hogy minden alkalommal társává váljon.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 32 mm

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Arany
Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO12409
Termékszám:  8431283495375

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05