Oldal frissítése

Mario Kart 7 - Nintendo 3DS

4,2 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mario Kart 7 - Nintendo 3DS

Minden idők legviccesebb autóverseny játéka, a Mario Kart most a Nintendo 3DS-re is megérkezett! Szóval csak dőljön hátra, rögzítse a biztonsági övet, fordítsa el a kulcsot, taposson a pedálokba és indulhat is. A hetedik rész számos újítással érkezik. Részletes, lélegzetelállító, 3D-s hatású grafika jellemzi, amely szabad szemmel is látható, vezérelhető is a Circle Pad analóg karon keresztül.
Testreszabás
Ez az első alkalom a Mario Kart  játék történelmében, hogy a saját választása szerint állíthatja össze a járművét. Sokféle gumi, alváz és behúzható szárnyak közül választhat. Minden alkatrésznek megvan a maga funkciója és minden "modell" egyedi és eltérő sajátosságokkal rendelkezik. Például egyes gumik jobb tapadással bírnak az aszfalton, míg mások a terepen kiválóskodnak. A vázak egy része könnyebb, míg másik része nehezebb lesz, emellett a visszahúzható szárnyak megléte dönt majd arról, hogy ugratás után azonnal visszaesik a földre, vagy tovább siklik majd a levegőben. Így teljesen világossá válik, hogy a megfelelő alkatrészek kiválasztása igazán lényeges.
Új gameplay elemek
Említettük már a behúzható szárnyakat, és a levegőben siklást is. Ez csak az egyike a számos újdonságnak, amely a játékkal érkezik. Néhány rámpa kellően magasan lövi a járműveket a levegőbe. Abban a pillanatban, amikor az autók kikerülnek a levegőbe, kieresztik a szárnyakat és sárkányrepülőként funkcionálnak, siklanak a levegőben. A jármű tömege és a megválasztott sebesség együttese határozza meg, hogy előrébb jut-e a rámpa által vagy kárt tesz a járműben.A légutak mellett a pályák  olyan részeket is tartalmaznak, amelyek a víz alatt zajlanak. Tehát a járművek így a süllyedésre is képesek.
Új pályák
Teljesen új pályák érkeznek majd a 16. játékban. Ezek közé értendő a Donkey Kong Country Returns vagy ismerős Wuhu Island Wii Sports Resort. A Wuhu Island egy különleges tulajdonsággal bír. Általában minden pálya három körből áll, azonban a Wuhu Island pálya olyan hosszú, hogy csupán egy körből áll, amely végigfut az egész szigeten. Emellett a Mario Kart 7 jelentős mennyiségben tartalmaz már ismert pályákat, mint a Wii változat (Mario Kart Wii) vagy Nintendo GameCube (Mario Kart: Double Dash!!). Még ezek az útvonalak is gazdagodnak új elemekkel.
Karakterek
Üdvözölheti a már ismerős karaktereket, például Mario, Luigi,  Princess Peach, Yoshi, Donkey Kong és a haverja Diddy Kong, Wario, és a Bowser. Emellett az új karakterekkel is találkozhat a Super Mario 64 játékból, az úgynevezett Metal Mario-val és a Lakita karakterrel, akit bizonyára már ismer a Mario Kart játékban végzett közlekedési lámpák irányító szerepéből. Lehetősége van Mii karakterével is játszani.
Multiplayer mód
A Mario Kart játék természetesen a multiplayer módot sem hagyja ki. Így kiélvezheti a játékot akár nyolc játékossal együtt helyi vezeték nélküli kapcsolattal, az interneten keresztül. Ennek használatához igénybe veheti a SpotPass és StreetPass funkciókat is. A SpotPass alkalmas a játékosoknak a világ minden tájáról, hogy megosszák az eredményeket egymással a világranglistán, a StreetPass pedig biztosítja az adatcserét a többi Nintendo 3DS tulajdonos között. Ezen felül a Mario Kart 7 automatikusan regisztrálja ismerőseit és barátait akikkel a StreetPass-en keresztül találkozik, így lehetősége van megmérkőzni velük, ha éppen online tartózkodnak. A Nintendo 3DS képes figyelmeztetni Önt az állapotjelző LED-ekkel is (zöld LED értesítési jelzés). Még a barátok listáján is látja majd, mely ismerőse elérhető éppen. 
Műszaki adatok:
Cél: Nintendo 3DS
Műfaj: Verseny
Honosítás: angol

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Super Mario

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 8

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU021k
Termékszám:  045496521264
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10