Oldal frissítése

MARIMEX ProStar 6

4,4 16 értékelés
89 990 Ft

MARIMEX ProStar 6

A szabadtéri vagy fedett medencék minden tulajdonosának tudnia kell, hogy a jó és tiszta medencevíz a megfelelő szűrésen múlik. A MARIMEX ProStar 6 Homokszűrő egy szűrőtartályból áll, amelybe 17 kg szűrőhomok helyezhető. A tartály kiváló minőségű polipropilénből készül és megbízhatóan ellenáll a korróziónak és a medencék átlagos kémiai tulajdonságainak. A ProStar 6 legfeljebb 30 m3-es  medencéket képes kiszolgálni, 6 m/óra áramlási sebességgel. A szűrőt ajánlott hetente legalább egyszer megtisztítani, a medencében lévő szennyeződések függvényében. A szűrőhomok nem a csomag része.


Főbb jellemzők

  • A minőségi medencevíz alapja a szűrés 
  • A természet ihlette - a szilícium-dioxid-homok a legkisebb szennyeződéseket rögzíti
  • Könnyű karbantartás, a homokot elég leöblíteni
  • Minőségi anyagokból készül

Hogyan működik?

A ProStar 6 Homokszűrőt alapvetően a természet ihlette, ahol az esővíz kristálytisztává változik az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrésnek köszönhetően. A homokszűrőben a víz szilícium-dioxid homokon szivárog át, amely a medence legfinomabb szennyeződéseit is megfogja. Csak kristálytiszta, szűrt víz tér vissza a medencében. Pontosan a homokszűrés nagy hatékonysága miatt kell gyakrabban öblíteni a szűrőhomokot.


Paraméterek

Szűrés tulajdonságai

Fajta Homok
Medence max. térfogata 30 m3
Vízátfolyás 6 m3/h
Fogyasztás 450 W
A következő átmérőjű slagokhoz: 32 mm, 38 mm
Homoktöltet tömege 16 kg
Kód:  MARBA070
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  10600015
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15