Oldal frissítése

Marielle Bazard Tündérpálca kifestő

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marielle Bazard Tündérpálca kifestő

Ki szeret varázsolni? Marielle Bazard francia divattervezőnek köszönhetően saját tündérpálcádat hozhatod létre. A kimosható filctollak segítségével többször is kiszínezhető a pálca. A kreatív szett több órás szórakozást kínál.

Legfontosabb jellemzők

  • Fejleszti a kreativitást és ösztönzi a fantáziát
  • A tündérpálca 100%-os pamutból készült
  • Biztonságos játék a legkisebbek számára is
  • A négy filctoll a csomag része
  • Minden tündérpálca egyedivé válik a kiszínezés után
  • Alkalmas allergiások számára is
  • Méretek: 24 × 6.5 cm

Mi az, amit a legjobban értéklenek ezen a pálcán a kis tündérek?

A Marielle Bazard kreatív készlet nemcsak a gyermek fantáziáját támogatja, de kreativitását és színérzékelését is fejleszti. A tündérpálcát mindenki saját maga színezi ki, így helyet ad saját személyiségük kibontakozására. Mi több, ha a létrehozott design már unalmassá válik egyszerűen kimosható és kezdődhet elölről a szórakozás. További fontos előnyét az anyaga jelenti - 100% pamut, amelynek köszönhetően alkalmas allergiások számára is. Puha kialakítása garantálja, hogy a gyermek nem sérülhet meg játék közben.

 
Kód:  HRAjd1259
Termékszám:  3700532141321

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20