Oldal frissítése

MARBLE porttöbbszöröző

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MARBLE porttöbbszöröző

Van egy MacBookja, egy Dell XPS 13 (9350) notebookja, vagy a Huawei Matebookja és szeretnék kiterjeszteni a kapcsolódási lehetőségeiket? Akkor próbálja ki a dokkoló állomás és töltőállomás kombinációját egy termékben a Marble gyártótól. A számítógéphez egy USB Type-C csatlakozó által csatlakozhat a dokkolóhoz, mely összeköti gépét a különböző perifériákkal, mint az iPhone, iPad, iMac, két Full HD monitor, nyomtatók, Apple Watch, MP3 lejátszó és még sok más USB kompatibilis eszköz.

Legfontosabb jellemzői

  • Dokkoló és töltő egyben
  • Alkalmas MacBookhoz, Dell XPS 13 notebookhoz, és Huawei Matebookhoz
  • Lehetővé teszi sok eszköz csatlakoztatását a számítógéphez
  • Kompakt méret - elfér a táskájában vagy a zsebében is

USB hub és töltő egyben

USB Type-C porttal, két USB 3.0 porttal, egy HDMI Type-D-vel, egy Mini DisplayPort-nal és egy microSD kártyaolvasóval van felszerelve, hogy adatokat is tölthessen fel a MacBook-jára. A Marble különlegessége, hogy 60 W-os újratölthető töltőként is működik.

Egy teljes irodát kaphat bárhol bármikor

Minden szükséges elektronika kiegészítőt magánál tarthat csupán egyetlen replikátor készülékhez csatlakoztatva. A tervezés célja az volt, hogy a Marble termék nagyjából akkora méretű legyen, mint egy hálózati adapter, így kompakt és könnyedén hordozható a táskájában vagy zsebében. Egyszerűen teremthet irodai környezetet akár egy kávézóban is.

 

Paraméterek

Notebook márka

Notebook márka Univerzális
Kód:  DOKMR1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10