Oldal frissítése

MAONO CASTER AU-AM100

65 890 Ft

MAONO CASTER AU-AM100


MAONO CASTER AU-AM100 keverőpult

A MAONO CASTER AU-AM100 keverőpult tökéletes hordozható stúdió podcastek, rádióműsorok vagy közvetítések létrehozásához. A vezérlés rendkívül egyszerű, még egy kezdő számára is, így semmilyen bonyolult feladat nem késlelteti majd a felvételt.



MAONO CASTER AU-AM100 keverőpult

A MAONO CASTER AU-AM100 adás közben állítja be a felvételt

Négy csatornát találsz a MAONO CASTER AU-AM100 keverőpulton a hangkeveréshez. Könnyedén csatlakoztathatod a konzolt mobiltelefonhoz, mikrofonhoz és más eszközökhöz is. Fedezd fel a közvetlenül az adáshoz adható hang- és vokális effektusok átfogó eszközkészletét, így nem kell később bonyolult módon szerkesztened a felvételeket.


MAONO CASTER AU-AM100 keverőpult

Akár nyolc órányi felvétel

Az 5000 mAh kapacitású MAONO CASTER AU-AM100 keverőkonzol beépített akkumulátora akár nyolc órás üzemidőt is nyújt. Minez megkönnyíti a felvétel folytatását hirtelen áramkimaradás esetén is. Az akkumulátorral történő üzemeltetés szabadságot ad, így bárhonnan végezheted a közvetítést.


Használd az előre beállított gombokat

A MAONO CASTER AU-AM100 keverőpulton hat gombot találsz, amelyekkel vokális effektusokat vagy zenét állíthatsz be. A további négy gomb készen áll a taps, a megállítás illetve a rajongók hangjainak beállítására. A számítógépes MAONOCASTER alkalmazás segítségével pedig a további három gombbal állíthatod be a csengőhangokat és saját hanghatásaid.



Könnyű hordozhatóság

A MAONO CASTER AU-AM100 keverőpult elkápráztat kompakt kivitelezésével. Mérete 43 × 25 × 11 cm, tömege csupán 1,1 kg, ennek köszönhetően könnyedén beteheted a táskádba, és magaddal viheted, ahová csak szeretnéd. 


MAONO CASTER AU-AM100 keverőpult

A MAONO CASTER AU-AM100 keverőpult legfontosabb jellemzői

  • A MAONO CASTER AU-AM100 keverőkonzol átfogó hang- és vokális effektusokkal rendelkezik
  • A beépített 5000 mAh kapacitású akkumulátor nyolc órás üzemidőt nyújt
  • Előre beállított gombokat használhatsz
  • Méretei: 43 × 25 × 11 cm
  • Tömege: 1,1 kg


Paraméterek

Típus

Típus Analóg USB kimenettel
Effektek Effekt egységgel
Integrált effektusok száma 10 ×

Csatorna tulajdonságai

Mute 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Érintőképernyő, Beépített hangkártya USB porttal, Fantom tápegység + 48V, Feszültség potenciométerek

Bemenetek

Jack 3,5 mm 3 ×
Combo XLR 2 ×

Kimenetek

Jack 3,5 mm 5 ×
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Kód:  MAON003a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AU-AM100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10