Oldal frissítése

MAONO AME2

44 290 Ft

MAONO AME2

MAONO AME2 keverőpult

A Maono AME2 produkciós és streaming stúdió a forradalmi funkciókat kiváló hangminőséggel, végtelen testreszabhatósággal és páratlanul egyszerű használhatósággal ötvözi. Egyszerűen mindent tartalmaz, amire valaha is szükséged lesz a tartalom hangfelvételéhez. Az AME2 ideális podcastok felvételéhez, streaminghez, hangalámondáshoz és tartalomkészítéshez. Kompatibilis a PC-vel, okostelefonokkal, tabletekkel, fényképezőgépekkel, Windows és macOS rendszerekkel. A beépített minőségi előerősítők és a fantomtáp támogatás kiváló teljesítményt nyújtanak a kondenzációs/dinamikus XLR-mikrofonokhoz. A 6,35 mm-es dinamikus mikrofonok és a 3,5 mm-es mikrofonok szintén támogatottak. Az AME2 még 3 szintű mikrofonerősítés-szabályozást is kínál. A DENOISE funkció tisztább hangzást biztosít.

MAONO AME2 keverőpult
MAONO AME2 keverőpult

Élvezd a podcast személyre szabott hangulatát

A Maono AME2 Studio 6 reverb móddal rendelkezik, és még a reverb idő és mélység szabad beállítását is lehetővé teszi. Emellett 12 lépéses automatikus hangolással, 3 sávos equalizerrel (magas, közép, mély) és hangmagassági gombokkal rendelkezik. Minden mikrofonbemenetet egymástól függetlenül vezérel. Emellett olyan professzionális funkciókat is tartalmaz, mint a sidechain, a csak zene és a loopback.

MAONO AME2 keverőpult

Élő közvetítésre tervezve

A Maono AME2 USB-C-n keresztül csatlakoztatható számítógéphez vagy tablethez, míg a LIVE-OUTPUT 1 és 2 alkalmas okostelefon csatlakoztatására podcastok rögzítéséhez és streameléséhez. Csatlakoztasd a stúdiómonitorokat a MONITOR SPK-n keresztül. Egy AUX bemenet áll rendelkezésre az okostelefonok és más eszközök bemenetéhez. Csatlakoztasd kedvenc kondenzátor vagy dinamikus mikrofonját az 1. és 2. MIC bemeneten keresztül.

MAONO AME2 keverőpult

A Maono AME2 keverőpult legfontosabb jellemzői

  • 11 testreszabott hangpárna a podcast hangulatának fokozásához
  • Az egyes mikrofonok, hangpadok, monitorok, valamint a be- és kimenetek hangereje külön-külön állítható be
  • Az intelligens zajcsökkentés minimalizálja a háttérzajt, így tiszta, torzításmentes hangzást kapsz, természetes, meleg megjelenítéssel
  • Kompatibilis a piacon kapható legtöbb analóg mikrofonnal, beleértve az XLR kondenzátor/dinamikus mikrofonokat, a 6,35 mm-es dinamikus mikrofonokat és a 3,5 mm-es mikrofonokat
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth technológián keresztül
  • Külön USB-C csatlakozó a számítógéphez és a tápcsatlakozáshoz véd a statikus zajoktól
  • Válts száraz üzemmódba (dry mode), hogy megkerülj minden hangfeldolgozást és tiszta mikrofonjelet rögzíthess
  • Akár 8 óra munkaidő egy teljes feltöltéssel a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Típus

Típus Analóg USB kimenettel
Effektek Effekt egységgel
Integrált effektusok száma 24 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Bluetooth, Beépített hangkártya USB porttal, Fantom tápegység + 48V

Bemenetek

Jack 3,5 mm 2 ×
6,3 mm jack 1 ×
Combo XLR 1 ×

Kimenetek

Jack 3,5 mm 3 ×
Kód:  MAON003r2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6972237681212
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20