Oldal frissítése

Manta MP3 268G

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Manta MP3 268G

Ha szunyókált egy született kalandor és a szeretet, hogy megengedhet magának a vízi sportok, mint a búvárkodás, és azt szeretnénk, hogy a zene mindig, csak az Ön által meghatározott minőségű MP3-lejátszó MP3 Manta 268g. Ugyanilyen jól szolgált, de más sporttevékenységhez, ahol az veszélyezteti a nedves, mert a vízálló test IPX8 szabvány könnyedén kezeli a vezetési felhőszakadás. Köszönhetően a kis méret és ergonomikus kialakítás akkor nincs extra terhet, és élvezheti a finom zenei hangok alatt megerőltető sportolás.

Legfontosabb jellemzők

  • IPX8 vízálló test
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 óra lejátszási
  • Súlya mindössze 18 gramm
  • Csipesz a könnyű letiltás egy öv, például
  • Integrált memória 8 gigabájt
  • MP3 és WMA
  • színes kivitelben

Miniatűr Long Life

Kis mérete ellenére, ez a praktikus eszköz nem hagyja cserben még hosszú utazás, mint a beépített akkumulátor 160 mAh teljesítmény tart akár 10 óra hosszú. Játszik népszerű zenei formátumok MP3 és WMA, valamint egy praktikus csipesz-klip, akikkel könnyen szerelhető, mint egy öv, és ne aggódj, hogy te, például, ha futás vagy gyaloglás kiesik a zsebéből, neoprén vagy alatt búvárkodás. A mellékelt fejhallgató, amely hatékonyan megakadályozza a víz behatolását, akkor biztos lehet benne, hogy mindig lesz használatra kész minden szabadidős tevékenységhez.

Műszaki adatok:

Lejátszható zenei formátumok:
MP3, WMA

Egyéb jellemzők:
IPX8 vízálló test

memória:
8 gigabájt

méretek:
61 × 33 × 23 mm

súly:
18 g

Színek:
Zöld - fekete

A csomag tartalma:
USB kábel
fülhallgató
klip klip

Kód:  EAKM010d
Termékszám:  268G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05