Oldal frissítése

MANFROTTO MK 290XTRA3-3W

4,6 5 értékelés
87 890 Ft

MANFROTTO MK 290XTRA3-3W

Az állvány minden fotós alapvető eszköze. A fényképezőgép hosszan tartó expozíciók során történő rögzítésére szolgál. Hasznos, amennyiben borotvaéles felvételekre és a megvilágítás megőrzésére van szüksége.

Főbb jellemzők

  • Nagy kapacitás, akár 4 kg
  • Minőségi anyagokból készült
  • Állítható zár lábak
  • Szabadalmaztatott háromutas fej gyorscsatlakozóval
  • Nagyon könnyű (2520 g)

Tömör fém és finomhangolásra is képes

Ez a darab kiváló minőségű alumíniumötvözetből készül, mely szilárd és rendkívül kis súlyt kölcsönöz. Általában minél masszívabb az állvány, annál élesebbek a képek. Maximális teherbírásából kifolyólag, teleszkóp vagy teleobjektív csatlakoztatását is lehetővé teszi. A három láb három részből áll, így különböző szögekbe állíthatóak, könnyebb megtalálni a stabil pozíciót egyenetlen talaj esetén. Említésre méltó a láb-blokkoló rendszer is, mely szintén rugalmasan szabályozható, a későbbiekben is használható lesz, hosszú idő elteltével is. Az állvány így hosszú ideig megőrizheti teljes funkcionalitását.

Háromutas fej

A készletben, az állványon kívül, egy háromutas MH804-3W  Manfrotto fejet  is talál, gyorskioldó lemezzel. A fej polimerből (ADAPT) készül, mely könnyűvé és tartóssá varázsolja. További plusz a speciális kiegyensúlyozó rugó, amely a beállításoknál segít, ha hosszú lencséket, nehéz eszközöket használ.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 171 cm
Szállítási magasság 70 cm
Max. terhelhetőség 4 kg
Tömeg 2,52 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Háromirányú (3D)

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Skála panorámafotózáshoz, Vezérlőkar (filmezéshez), Gyorskioldó lemez, Tok
Kód:  MAN007a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MK290XTA3-3W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10