Oldal frissítése

Manfrotto Befree GT XPRO Carbon tripod

206 890 Ft

Manfrotto Befree GT XPRO Carbon tripod


Manfrotto Befree GT XRPO Carbon - professzionális makrofotósok számára tervezték

A Manfrotto Befree GT XRPO Carbon egy könnyű karbon utazóállvány kifejezetten a professzionális makrofotósok számára. Ez a kompakt 4 szekciós állvány a precízió és a maximális sokszínűség tökéletes kombinációja, lehetővé teszi, hogy még egy szintet lépj a képességeid határaiban. A Manfrotto Befree GT XRPO Carbon állvány M-lock rendszerrel büszkélkedhet a kifogástalan ergonómia mellett, az összes vezérlőjét úgy tervezték, hogy ergonomikus, intuitív és hordozható legyen. Az állvány 43 cm hosszú összehajtott állapotban és nem foglal túl sok helyet utazáskor sem. Tárolhatod a mellékelt szállítótokban is.

XPRO rendszer - felvételek készítése közvetlenül a földről vagy a fej fölött

Az állvány magas minőségű szénszálakból készült, így tökéletes merevség jellemzi, miközben a tömege alacsony. Ezt a kiváló minőséget egy speciális gyártási eljárással érték el a maximális teljesítmény, tartósság és megbízhatóság érdekében. A Befree GT XRPO Carbon rendelkezik egy belső rejtett mechanizmussal a tetején, ez felel a központi oszlop 90°-ban történő elforgatásáért. A rendszer előnye, hogy a fényképezőgép pozíciója gyorsan szabályozható segítségével, illetve, hogy a legegyszerűbb módon készíthetsz vele felvételeket közvetlenül a földről vagy a fej felett is. Az M-lock rendszer gondoskodik a lábak pozíciójának gyors és megbízható rögzítéséről.

Ideális hosszú zoom objektívekhez

A Manfrotto Befree GT XRPO Carbon állvány a Manfrotto 496 alacsony tömegű, professzionális fejjel érkezik, amelyet sokszínűség, ellenállás, precíz mozgás és maximum 10 kg-os teherbírás jellemeznek - éppen ezért ideális a felvétel készítéshez hosszú zoom objektívvel. A 200PL-PRO gyorskioldó lemez kiváló minőségű alumíniumból készült és teljes mértékben kompatibilis a Manfrotto RC2 és az Arca-Swiss típusú alapokkal. Emellett két gumi szalaggal rendelkezik a maximális tapadás érdekében.

A Manfrotto Befree GT XPRO Carbon állvány főbb jellemzői

  • Utazásra alkalmas kompakt karbonszálas állvány
  • Csupán 1,76 kg-os tömeg
  • Ideális választás a professzionális makrofotósok számára
  • A Manfrotto Befree GT XPRO Carbon teherbírása akár 10 kg
  • Teljesen forgatható lábak - könnyen elfér a kézipoggyászban
  • Manfrotto 496 fej precíz mozgással
  • M-lock rendszer
  • 200PL-PRO gyorskioldó lemez

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 162 cm
Szállítási magasság 43 cm
Max. terhelhetőség 10 kg
Tömeg 1,76 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Karbon

Állványfej

Állványfej típusa Golyós

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Gyorskioldó lemez, Tok
Kód:  MAN2901a11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MKBFRC4GTXP-BH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15