Oldal frissítése

Mancs őrjárat Légimentő Chase

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mancs őrjárat Légimentő Chase

Az ismerős karakter a Mancs őrjárat című animációs sorozatból minden kisgyermeket lenyűgöz. Az aranyos kiskutya a lenyűgöző kék egyenruhában és sisakban minden kisgyermeket megvéd és őriz. A gyermekek mindig biztonságban érezhetik magukat mellette. Ezúttal azonban légimentő Chase különleges kiegészítőket hozott magával, amelyek segítségével légimentővé válhat. Csak nyomd meg a mellkasán lévő gombot, és kezdetét veszi a játék. A csomag mérete 18,5 x 5,5 x 16,5 cm.

A Mancs őrjárat Légimentő Chase plüssjáték legfontosabb jellemzői

  • Légimentő Chase plüssállat a Mancs őrjárat című animációs kalandsorozatból
  • Chase nevű kutya
  • A plüssjáték magassága 6 cm
  • A kollekció 6 kutyából áll: Skye, Marshall, Chase, Everest, Rubble és Zuma
  • Rajzfilmszereplő

Rengeteg kaland

Nem csak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is lenyűgözik ezek a bátor kutyák a Mancs őrjárat című sorozatból. A kutyák védelmezik gyermekedet, ahogyan azt a mesében is teszik. A kis rajongók biztonságban érezhetik magukat otthon, a nagymamánál és az óvodában is. Gyermeked kiválaszthatja, melyik állat áll hozzá a legközelebb, vagy összegyűjtheti a kollekció minden egyes darabját. A kollekcióban szereplő kutyák különböző képességekkel rendelkeznek.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Mancs őrjárat

Játék kategória

Játék kategória Plüssök
Kód:  HRAkn0657i
Termékszám:  ASRT778988066430
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20