Oldal frissítése

Mancs Őrjárat átalakítható szuperhős jármű

Mancs Őrjárat átalakítható szuperhős jármű

Újabb gyönyörű nap kezdődik az Kaland öbölben. Ám a városon áthaladó ünnepi felvonulás veszélybe került, mert valaki ellopta az összes előkészített autót.Távolról azonban érkezik a segítség. Szerencsére a bátor kiskutyák nem haboznak cselekedni, és kisegítik Goodway polgármesterét, megmentve az ünnepséget. Csatlakozz a Mancs Őrjárathoz Chase kutyussal, no meg különleges járművével, amellyel az úton és a levegőben is segíteni tudsz.

A Mancs Őrjárat átalakítható szuperhős jármű főbb jellemzői

  • Speciális, 2 az 1-ben jármű
  • A rendőrautó könnyedén átalakítható repülőgéppé
  • A felszerelés tartalmaz egy teniszlabdát, repülő tárcsákat és mentőhorgot
  • Chase kutya is a készlethez tartozik
  • Ideális ajándék a Mancs őrjárat rajongóinak
  • A Mancs Őrjárat készlet az átalakítható szuperhős járművé
  • 3 éves kortól ajánlott

Egy mozdulattal a szuper jármű egy speciális repülőgéppé válik

A speciális jármű lehetővé teszi a gyermekek, hogy gyorsan átalakítsák a járőrkocsit egy teljesen felszerelt rendőrségi repülőgéppé. A repülőgép egy beépített teniszlabdával és tárcsás indítóval rendelkezik, amelyeket Chase kutyus vezet, a rendkívüli légi problémák elhárításához. Mentési műveletek részeként Chase a sérült állatokat biztonságba helyezi.


Kód:  HRAif13750
Termékszám:  778988559666

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20