Oldal frissítése

Mammut Xeron 20 Waxed, marine-black

36 190 Ft

Mammut Xeron 20 Waxed, marine-black

A praktikus Mammut hátizsák megfelelő megoldás mindazok számára, akik megbízható megoldást keresnek a holmijuk szállítására. Hasznos eszköz lesz a mindennapi igényekhez, de nagyszerű választás a vidéki kalandos kirándulásokhoz vagy sportoláshoz is. Úgy tervezték, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa laptopodnak az ütésektől, karcolásoktól és a külső környezettől. A speciális párnázott rekesz biztonságos helyet biztosít a készüléknek. Ez a zseb egy olyan laptop befogadására készült, melynek maximális mérete 15,98". A kényelmes Mammut hátizsák színvilágában uralkodik a tetszetős fekete és kék szín, azonban nemcsak jó megjelenéssel, hanem átlagon felüli minőséggel és kényelemmel is büszkélkedhet.

Hátizsák Mammut Xeron 20 Waxed, marine-black ...

A kényelmes Mammut Xeron 20 Waxed, marine-black hátizsák alapvető funkciói

  • Az ismert Mammut hátizsák bőséges helyet biztosít személyes tárgyaid számára
  • Olyan laptop befogadására tervezték, amelynek maximális mérete 15,98"
  • A párnázott hátrész segít minimalizálni a hátfájás és az izmok túlterhelésének kockázatát
  • Előálíltási anyaga poliamid
  • A hátizsákból nem hiányozhat a mindig hasznos laptopzseb, elülső zseb és oldalzsebek
  • Tömege 0,6 kg
  • Űrtartalma 20 l

Tökéletes kivitelezés és design

Az ergonomikus Mammut hátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékos részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 0,6 kg, könnyű, ami kisebb megterhelést és nagyobb kényelmet jelent viselése közben. A párnázott hátsó rész nagyobb támogatást és kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy a hátizsákot hosszabb ideig lehessen viselni. A hátizsák kinyitása fentről lehetséges. A dolgok biztonságos tárolását biztosítja a megszokott cipzár.

A hasznos Mammut hátizsák megbízható partnered lesz minden nap

A hasznos Mammut hátizsák használatával sokkal kényelmesebb lesz minden utazás. A hátizsák kulcskarabinerrel van felszerelve, ami lehetővé teszi a kulcsok vagy más apró tárgyak egyszerű és biztonságos rögzítését a gyors és kényelmes hozzáférés érdekében. A tartósságot a minőségi anyagok és a gondos megmunkálás kombinációja biztosítja, amihez a választott anyag a strapabíró poliamid. Ez a masszív térfogatú hátizsák 20 l űrtartalommal rendelkezik, ami elegendő helyet biztosít minden szükséges dolognak. A hátizsákban lévő zsebek és rekeszek szisztematikus rendszerezést tesznek lehetővé, mint a mindig hasznos laptopzseb, elülső zseb és oldalzsebek. Ez a stílusos Mammut hátizsák praktikus és mindenekelőtt megbízható kiegészítő a mindennapi használatra.

Méretei:

43 × 27 × 22 cm (Ma×Sz×H/Mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Városba

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Elülső zseb, Oldalzsebek
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Tulajdonságok és felszereltség Kulcstartó karabiner, Párnázott hátrész

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója 15,98 "

Design

Szín Fekete, Kék
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliamid

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 43 cm
Szélesség 27 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 20 l

Tömeg

Tömeg 0,6 kg
Kód:  SPTmam751
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2530-0070020

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15