Oldal frissítése

Mamibot Mopa580 - fehér

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mamibot Mopa580 - fehér

A multifunkciós 3in1 vezeték nélküli elektromos mop kimondottan kényelmes és kellemes munkát tesz lehetővé, ha rendszeres takarításról van szó. Segítségével feltörölheted, fényesítheted vagy akár viaszolhatod is a padlót. A dupla forgófejen két nanoszálas kefét találsz, amelyek kiválóan alkalmasak akár felmosásra, akár viaszolásra, de még polírozásra is. A zavartalan működést nagy kapacitású akkumulátor biztosítja, ennek hála a mozgásodat nem korlátozza kábel. A Mopa580 White rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkező, sűrű nanoszálas kefékkel ellátott készülék, amely óvatosan tisztítja a padlót, és csak annyi vizet és mosószert használ fel, amennyire szükség van. Tisztításkor a mop csendes, nem veri fel a port, és a lehető leggazdaságosabban működik.

A Mamibot Mopa580 White felmosó legfontosabb jellemzői

  • Többfunkciós 3in1 vezeték nélküli elektromos mop 
  • A padló tisztításához, polírozásához és viaszolásához
  • A forgófejek 250 fordulat/perc sebességgel forognak
  • 2 darab nanoszálas kefe tisztításhoz, 2 darab polírozáshoz és viaszoláshoz
  • Mamibot Mopa580 White fogantyúja kényelmes markolatot kapott
  • Akkumulátoros működés - egyszerű kezelés kábel korlátozása nélkül
  • A tisztított területet nagyszerű LED világítja meg
  • A fehér színű, csendes működésű Mopa580 nem veri fel a port
  • Ultraszéles teleszkópos fogantyú széles felülettel
  • Az akkumulátor töltési ideje 2 óra, működése 35 - 40 perc

Nagy teljesítmény, minimális erőfeszítés

A nagy teljesítményű, kefe nélküli motor dupla forgófejet működtet, amelyek fordulatszáma 250 fordulat/perc. A fej elején található LED lámpa megvilágítja a feltörlésre váró padlót, így munkád eredménye még tökéletesebb lesz. A Mamibot Mopa580 White mopot rendkívül könnyű mozgatni, és a vele történő takarítás nem igényel nagy erőfeszítést. Az ultra pozicionáló fogantyúval lehetőséged van függőlegesen 80 fokig, vízszintesen akár 160 fokig is megönteni a felmosót.

Rendkívül egyszerű működés

A Mopa580 White felmosót egyetlen nagy gomb lábbal történő megnyomásával készenléti állapotba állíthatod. Ezt követően a készülék a fogantyún lévő gombbal indítható el. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell lehajolnod. A mop beépített 300 ml-es tisztító folyadékra tervezett tartállyal rendelkezik, amelyet a padlóra permetezhetsz a fogantyúra tervezett gomb megnyomásával. A felmosó különböző típusó padlókon használható, például fa, kerámia, laminált parketta, márvány stb. Az akkumulátor teljes feltöltése mindössze 2 órát vesz igénybe, és a mop 35–40 percig használható.

Méretek:
125 x 39 x 8,5 cm

Csomag tartalma:
Mamibot Mopa580 White
2 darab nanoszálas kefe a felmosáshoz
2 darab nanoszálas kefe a viaszoláshoz és polírozáshoz
Töltő adapter
Mérőedény
Újratölthető akkumulátor
Fogantyú
Teleszkópos cső
Tisztító fej
Útmutató a gyors üzembe helyezéshez


Paraméterek

Típus

Típus Akkus felmosó

Tulajdonságok

Szett Nem
Kód:  MAMMO157
Termékszám:  M580W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05