Oldal frissítése

Makita HR2810

108 190 Ft

Makita HR2810

Nem számít, hogy professzionális szakmai műhellyel rendelkezel, vagy otthonra szeretnél professzionális eszközöket, a Makita HR 2810 kombinált kalapács a legjobb választás. A brutális 800 W erővel bíró kalapács egyaránt alkalmas fúrásra, kalapálásra és vésésre.

Bonyolultabb fúrási munkákhoz és beton vagy útvágás esetében is rengeteg fáradozást takaríthatsz meg, köszönhetően a 2,8 J kifejthető erőnek és a 40 különböző beállításnak. Természetesen a készülék egyaránt alkalmas fa, fém és műanyag vágására is. 

Kalapács módban a percenkénti ütésszám akár 4400 is lehet, amit a speciális konstrukció tompít. Egy intelligens elektronika, aminél természetes a kétirányú működés áramkorlátozóval.

A kalapács súlya 3,4 kg, amely kényelmes használatot biztosít. A szett egy praktikus műanyag dobozt és egyéb kiegészítőket is tartalmaz: például mélységmérőt és oldalsó fogantyút is a kényelmesebb használatért.

A fő előnyök

  • Makita minőségi márka
  • Fúrás, kalapálás és vésés
  • Jobb és bal irány
  • 40 különböző véső beállítás
  • Tartós műanyag táska + tartozékok
 

Paraméterek

Típus

Típus Kombinált
Tápellátás Hálózati

Tulajdonságok és funkciók

Ütések száma/perc 4 500
Fordulatszám 1 100 ford/perc
Teljesítményfelvétel 800 W
Ütőerő 2,8 J
Befogás SDS Plus
Markolat jellemzői Csúszásgátlós

Csomagolás

Csomag része Bőrönd, Kiegészítő fogantyú, Mélységütköző

Méret & súly

Szélesség 89 mm
Magasság 225 mm
Mélység 314 mm
Tömeg 5,4 kg
Kód:  CIB104j
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  HR2810
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20