Oldal frissítése

Make It Real fonalkép készítő szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Make It Real fonalkép készítő szett

Az eredeti Make It Real fonalkép készítő szett örömére szolgál minden kislánynak, aki szeret kreatívkodni, alkotni. Ezzel a készlettel létre tud hozni egy csodálatos fonalképet, fényekkel és mintákkal. Használhatja a sablont, hogy egy gyönyörű pillangót alkosson, vagy rábízhatja magát a képzeletére, hogy azt készítsen, amit csak szeretne. A Make It Real kreatív készlet kreativitásra ösztönzi a gyermeket, és elkészítésekor fejleszti finom motoros készségeit. A kész termék pedig ezután a szobája dísze is lesz.

Főbb jellemzői

  • Make It Real fonalkép készítő kreatív készlet, lányoknak
  • Toy biztonsági tesztelt a legmagasabb szintű
  • A játék biztonságos, a legmagasabb szintű teszteken is átment
  • A fonalkép elkészítése kreativitásra ösztönzi a gyermeket, és fejleszti finom motoros készségeit
  • A gyermek létrehozhat egy faliképet, amelyen ötleteit is megoszthatja, és önkifejezést is tanulhat
  • A kész termék a szobája dísze lesz

A Make It Real készlete segíti a gyermek sokoldalú fejlődését

Hála a  Make It Real kreatív készletének, a gyermekek megtapasztalják az alkotás örömét. A termék teljesen biztonságos, a legmagasabb szintű játék- és kozmetikai biztonsági szabványok szerint tesztelt. A Make It Real játékok ösztönzik a fizikai, szociális és érzelmi készségek fejlődését. Hagyd, hogy a gyermeked kísérletezzen Make It Real üzenőfalával, hogy támogasd sokoldalú fejlődését.

A Make It Real kreatív szett tartalma

A Make It Real fonalkép készítő készlete tartalmaz: egy fából készült alapot, pillangó sablont, 4 féle színes pamutfonalat, 100 gombostűt, gyűszűt, fényforrást, egy tubus festéket, egy szivacsot, útmutatót és Dreamguide-ot.

 
Kód:  HRAjd1118
Termékszám:  695929015015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20