Oldal frissítése

Magnat Quantum 673 fekete

Kiegészítők a termékhez

Magnat Quantum 673 fekete

A Magnat Quantum 673 hangsugárzók tökéletesen merev mélyközép hangszórókat használnak alumínium-kerámia membránnal. A hangszórók váza rezonanciának ellenálló, szénszálas erősítésű ABS műanyagból készült. A magas tartomyánt 30 mm-es magassugárzók adják második generációs HRH selemy membránnal, optimalizált hangjáratba helyezve. A két hangszórótípust Klippel lézeres mérőrendszerrel tökéletesen egymáshoz hangolták.

A hangszórókat különösen merev, 25 m-es MDF lemezből készült házba illesztették, amely precízen elhelyezett Airflex basreflex nyílást is kapott a mély hangok még jobb megszólaltatása érdekében. Az állóhullámok job enyhítése érdekében az oldalfalak ívesek. Az exkluzív külsőt magasfényű zongoralakk előlap biztosítja, így a védőráccsal és nélküle is garantált a kiváló megjelenés.

A hangsugárzó elhelyezéséhez a mellékelt gumilábakat vagy magas minőségű fégmtüskéket használhatunk. A csúcsminőségű belő vezetékezésen túl a hátlapon dupla kábelezésű (bi-wiring) csatlakozókat találunk, amit elsősorban az audiofil vásárlók értékelnek majd.

További információk:
Szerkezet: 2-utas basreflex nyílással
Mélysugárzó: 6,5" (170 mm)
Magassugárzó: 1,2" (30 mm) selyem membrán
Terhelhetőség: 100 W RMS / 180 W csúcs
Érzékenység: 91 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány: 30 - 50 000 Hz
Váltási frekvencia: 3100 Hz
Ajánlott erősítő teljesítmény: min. 30 W
Méretek: 202 x 350 x 280 mm (Sz x H x D)
Súly: 6,8 kg / db
Szín: zongora fekete / fekete kőris

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Passzív
Kód:  MGN010b
Termékszám:  Quantum 673 Black

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20