Oldal frissítése

Magnat Monitor Supreme 202 - kávé

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Magnat Monitor Supreme 202 - kávé

A Magnat Monitor Supreme 202 a kitűnő hangzás szerelmeseinek lett kitalálva. Legnagyobb előnye, hogy adottságai ideális arányban állnak a termék árával. A limitált elérhetőséget és a teljesítményt figyelembe véve a gyártó úgy döntött, hogy a design helyett inkább a hangszórókra – vagyis a hangzás minőségére fekteti a hangsúlyt. A Supreme II sorozat a fejlesztők kemény munkájának, a széleskörű tesztelésnek és a legmodernebb technológiák alkalmazásának az eredménye.
A hangszóró burkolatának megtervezése során a népszerű Quantum, illetve az első Supreme sorozatot vették figyelembe. A frekvenciaszabályzók a Klippel lézeres mérőrendszerrel lettek finomhangolva. A közép- és mélysugárzók robosztus fém alapokra vannak felszerelve, amelyeket erős mágnesek tartanak össze. Ezekhez időtálló, cellulóz alapú papír membránt használtak. Az első sorral összhangban, a bass reflex foglalat (Airflex) úgy lett kialakítva, hogy kiszűrje a szobában előforduló zajokat és minimalizálja a levegő beáramlását.
A finom különbségekért egy 25 miliméteres selyemszál felel. Ez a szál egy speciálisan kialakított jártban lett elhelyezve, amely biztosítja, hogy a hang a szoba minden sarkába eljusson és segítse a linearitást. A technológia csökkenti a magasabb frekvencián előforduló diffrakciót és a lekerekített éleknek köszönhetően kellemes megjelenést kölcsönöz az eszköznek. A sort az előre hangolt crossover, valamint a fázis-korrekció zárja.  Az eredmény pedig: átható és kifejezetten dinamikus hangzás.
A szilárd MDF lapok biztosítják a merevséget, megszüntetik a nemkívánatos rezonanciát és a zavaró hangszínt. A borítás kiváló minőségű, dekoratív fóliában végződik, amely remekül illik a fekete előlaphoz. Az erősítő csatlakoztatása a hátoldalon található aranyozott csavaros terminál segítségével lehetséges.
További információk:Szerkezet: 2-utas bass reflex funkcióvalMélysugárzó: 6.5 "(165 mm)Magassugárzó: 1 "(25 mm) selyemTerhelhetőség: 100 watt RMS / 200 wattÉrzékenység: 93 dBImpedancia: 4-8 ohmFrekvencia tartomány: 34-40 000 HzCrossover frekvencia: 3300 HzAjánlott erősítő teljesítménye: 30-200 WMéret: 215 x 354 x 273 mm (Sz x H x D)Súly: 6,2 kg / dbSzín: Kávé

Paraméterek

Szín

Szín Barna

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Passzív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Hangszóró terminálok

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 200 W
Min. frekvencia 34 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Impedancia 8 Ohm
Sávok száma 2 sávos

Tömeg

Teljes tömeg 12,4 kg
Kód:  MGN010j0
Termékszám:  Monitor Supreme 202 Mocca

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10