Oldal frissítése

Magnat Monitor Supreme 202 fekete

4,9 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Magnat Monitor Supreme 202 fekete

A Magnat Monitor Supreme 202-t a tökéletes hang szerelmeseinek tervezték.  Legfőbb előnye a kiváló minőségű hang reprodukció ár-érték aránya. A piacon elérhető jó minőségű hangszórók széles tárháza miatt a gyártó úgy döntött, hogy minimálisra csökkenti a design költségeit és a források zömét inkább abba fekteti, ami a legfontosabb: a minőségi reprodukcióba. Monitor Supreme Series II a fejlesztők kemény munkájának, az átfogó laboratóriumi vizsgálatoknak és a legmodernebb audio technológia alkalmazásának köszönhető.

A hangszórók tervezéséhez a népszerű Qantum Series és a Supreme Monitor első sorozata szolgált mintaként. A hangszórók finomhangolása a Klippel mérőrendszer alkalmazásával történt. A közép- és mélysugárzók fém hangszóró kosarakból állnak, amelyekhez erős mágnes kapcsolódik. Az eszköznél időtálló parírral erősített cellulóz membránt alkalmaztak. Elsősorban a bassreflex csövek (Airflex) optimalizálása történt meg, amely segíti a basszus jobb elterjedését a helyiségben, valamint minimalizálja az áramlási zajokat.

A finom hangzást a magas sugárzó 25 mm-es selyem dómjai biztosítják.  Ezek egy speciálisan kialakított csőben helyezkednek el, amely a helyiségben történő jobb hangelosztást biztosítja az erősítő pedig lineáris. A magas frekvenciák diffrakciójának csökkentése érdekében a burkolatot lekerekített élekkel látták el.   A keresztezési frekvencia beállítása nagy meredekséggel és fázis korrekcióval történt. Ennek eredménye a legpontosabb reprodukció széles dinamika tartománnyal.

 A hangszóró ház szilárd MDF lapokból áll annak érdekében, hogy megfelelő merevséget biztosítsanak a nem kívánatos rezonanciák és hangszínek elkerülése érdekében. A hangszóró ház felületét a fekete elülső oldalhoz illő, kiváló minőségű dekoratív fólia díszíti. A hangszóró hátulján található aranyozott menetes foglalatok a stabil csatlakoztatást biztosítják. Ezen túlmenően választhat, hogy a rendszer gumi lábakon, vagy fém tüskéken álljon. 

További információk:
Szerkezet: 2,5-utas bassreflex
Mélysugárzó: 2x 6,5 "(165 mm)
Magassugárzó: 1 "(25 mm) selyem dóm optimalizált csővel
Teljesítmény: 100 W RMS / 200 W csúcs
Érzékenység: 93 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány: 34 - 40000 Hz
Keresztezési (vágási) frekvencia: 3300 Hz
Ajánlott erősítő teljesítmény: 30-200 W
Méretek: 215 x 354 x 273 mm (Sz x H x D)
Súly: 6,2 kg / db
Szín: Fekete

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Passzív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Hangszóró terminálok

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 200 W
Min. frekvencia 34 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Impedancia 8 Ohm
Sávok száma 2 sávos

Tömeg

Teljes tömeg 12,4 kg
Kód:  MGN010j
Termékszám:  Monitor Supreme 202 Black

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05