Oldal frissítése

Magnat Monitor Supreme 102 fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Magnat Monitor Supreme 102 fekete

A Magnat Monitor Supreme 102 elsősorban olyan területeken alkalmazható jól, ahol nincs elegendő hely, hogy elférjen a nagy, oszlopos kivitelű hangfal. Legfőbb előnye az egyensúly, a kiváló ár és érték arány a visszaadott hangminőség vonatkozásában. Mivel a minőségi teljesítményű hangszórók rendelkezésre álltak a gyártó úgy döntött, hogy a lehető legkisebb költséget fordítja a tervezésre és helyette inkább arra költi a fejlesztési források zömét, ami a hangszóróknál a legfontosabb és a legjobban számít - és így a minőségi hangvisszaadásra került a fő hangsúly. Mivel korlátozott frekvenciatartományban működnek a rack-sugárzók, ajánljuk a hozzájuk hangolt mélynyomó megvásárlását a Monitor Supreme II - től, hogy teljes legyen a házimozi élmény.


A népszerű Quantum sorozat és az első Monitor Supreme sorozat lett felhasználva a tervezéshez. Minden inverter finomhangolásához a Klippel lézer mérőrendszert használták. A középsugárzó hanszórókat erős fém kosarakba ültették, amely erős mágnessel kapcsolja össze őket. Évekig megfelelő, bizonyítottan időtálló és cellulóz erősítésű papír membránt használtak, A 13 mm-es Mylar membránok gondoskodnak a precíz hangzásról. A diffrakciós magas frekvencia minimalizálását és sokkal kellemesebb hangzást a burkolat lekerekített élei segítik. Fáziskorrekcióval javítja a hangzás beállítást. Az eredmény leginkább a valósághű hangvisszaadásban és nagyobb hangdinamikában nyilvánul meg.         
A hangszóró doboz kemény MDF lapból készült, amely elegendő merevséggel rendelkezik, ahhoz, hogy a lehető legalacsonyabb szintre csökkentse a maradék nemkívánatos rezonanciát és az ebből eredő  hangtorzulást. A  külső felületi kialakítás kiváló minőségű, igen dekoratív fólia bevonattal készült, összhangban a fekete elülső résszel. Aranyozott színű csatlakozók állnak rendelkezésre a vevő csatlakoztatásához.  
 
Műszaki adatok:
 
Satellite hangszórók Monitor Supreme 102:
Szerkezet: 2-utas zárt ( falra szerelhető)
Mélysugárzó: 4.5 "(110 mm)
Magassugárzó: 1/2 "(13mm) mylar membrán
Terhelhetőség: 60 Watt RMS / 120 watt csúcs
Érzékenység: 89 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány: 42-36 000 Hz
Crossover frekvencia: 3400 Hz
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20-110 W
Méretek: 149 x 250 x 190 mm (Sz x H x D)
Tömeg: 2,8 kg / db
Központi hangsugárzó Monitor Supreme 252:
Szerkezet: 2-utas zárt (mágnesesen árnyékolt)
Mélysugárzó: 4.5 "(110 mm)
Magassugárzó: 1/2 "(13mm) mylar membrán
Terhelhetőség: 75 W RMS / 150 watt csúcs
Érzékenység: 90 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvencia tartomány 40 - 34.000 Hz
Crossover frekvencia: 3400 Hz
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20-150 W
Méretek: 420 x 145 x 190 mm (Sz x H x D)
Tömeg: 4,9 kg
Kivitel:
Fekete kőris

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Passzív
Kód:  MGN0061
Termékszám:  setmonitor102B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05