Oldal frissítése

Mágikus billentyűzet CZ numerikus billentyűzet + Magic Mouse 2

Mágikus billentyűzet CZ numerikus billentyűzet + Magic Mouse 2

Ez az a vezeték nélküli billentyűzet és a Magic Keyboard Magic Mouse Apple 2 együtt töltse az egyedülálló élményt, hogy kapcsolatban van a termék a vállalat. Az egész terület az egér használatával működik Multi-Touch érintőképernyő-egér segítségével lehet szabályozni a különböző gesztusokat az internetes böngészés, vagy fénykép, például a Windowsból. A billentyűzet is alkalmas, hogy az operációs rendszer, MacOS, és magában foglalja a funkcióbillentyűk változó képernyő fényereje, a hangerő és vezérlő zene és a munka ablakok. Az egér és a billentyűzet feladata a benne Lightning kábelt. 

Főbb jellemzők Vezeték nélküli billentyűzet készlet, Magic billentyűzet és Magic Mouse 2

  • Minőségi kivitelezés beállítani a billentyűzet és az egér
  • Szabott Apple eszközök és Mac OS X
  • Tölthető beépített akkumulátor
  • elegáns megjelenés

Apple Keyboard Keyboard magic

Billentyűzet Magic Apple Keyboard számbillentyűzettel bővített elrendezés beleértve a kulcsokat a gyors görgetés a dokumentumok és nyilakkal teljes méretű játékokhoz. Mivel a ollós mechanizmus alatt minden gomb, amely biztosítja a nagyobb stabilitást, optimalizált billentyűzet mozgás és egy alsó profil, az írás rendkívül kényelmes és pontos. A numerikus billentyűzet tökéletes számolótáblákkal és pénzügyi alkalmazások. A beépített újratölthető akkumulátor hihetetlen állóképességet - egyetlen feltöltéssel tart billentyűzet munka több mint egy hónapja. Ezen túlmenően, a billentyűzet is használható az iOS-eszközökön (iOS 10.3 vagy újabb verzió). 

Apple Magic Mouse 2

Az újonnan kialakított Magic Mouse 2 újratölthető, így megszünteti a hagyományos akkumulátorok. Ez könnyebb, beépített akkumulátorral és folyamatos alsó kevesebb mozgó alkatrészt plusz egy optimalizált tervezési lábak. Magic Mouse 2 olyan pontosan érzékelik a mozgást és mozog az asztal körül kisebb ellenállással. A Multi-Touch felület végezhet egyszerű gesztusok, mint átkelés között a weboldalakat vagy görgetés dokumentumokat. 2 Magic Mouse készen áll a használatra jobb kívül a doboz és a Mac párosítva automatikusan. Kompatibilis OS X 10.11 vagy újabb

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció Cseh
Billentyűk típusa Alacsony profilú
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Multimédiás gombok

Szín

Szín Fehér

Méretek

Szélesség 41,87 cm (418,7 mm)
Magasság 1,09 cm (10,9 mm)
Kód:  TL225f9
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15