Oldal frissítése

MAGIC CARE HELIOS Pneumatikus dugattyús inhalátor maszkkal gyermekek számára

15 390 Ft

MAGIC CARE HELIOS Pneumatikus dugattyús inhalátor maszkkal gyermekek számára

Gyermeked légzőszervi betegségben vagy asztmában szenved? A kényelmes és innovatív MAGIC CARE HELIOS pneumatikus dugattyús, maszkos inhalátor a gyermekek számára készült, és a folyamatos működéssel segít enyhíteni a panaszaikat. A csomag tartalmaz mindent, ami az inhaláláshoz szükséges, beleértve egy Soft Touch gyermek arcmaszkot is. A puha anyagból készült maszk tökéletesen illeszkedik az arcra. Az inhalátor a "DRUGSAVER" rendszernek köszönhetően növeli az inhaláció hatékonyságát azáltal, hogy csökkenti a gyógyszer környezetbe történő szétszóródását. A 8 ml-es porlasztó percenként 0,4 ml hatóanyagot juttat ki. A gyermekek számára gyártott MAGIC CARE HELIOS pneumatikus, dugattyús, maszkos inhalátor TÜV (Technical Inspection Association) tanúsítvánnyal rendelkezik, és az olaszországi FLAEM NUOVA Spa professzionális, orvosi felszereléseket készítő gyárában gyártják.

A MAGIC CARE HELIOS pneumatikus, dugattyús inhalátor legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes és innovatív inhalátor gyermekek számára, amely folyamatos használatra is alkalmas. 
  • A MAGIC CARE HELIOS pneumatikus, dugattyús inhalátor maszkkal rendelkezik és gyermekek számára készült, valamint modern porlasztóval van felszerelve.
  • A "DRUGSAVER" rendszer növeli az inhalációs hatékonyságot a gyógyszer porlasztón kívüli szétszóródásának a csökkentésével.
  • A gyermek Soft Touch maszk tökéletesen illeszkedik az arcra. 
  • A 8 ml térfogatú porlasztó percenként 0,4 ml hatóanyagot juttat ki.
  • A MAGIC CARE HELIOS pneumatikus, dugattyús, maszkkal is rendelkező,  gyermekek számára készült inhalátor TÜV (Műszaki Ellenőrzési Szövetség) tanúsítvánnyal rendelkezik. 

Csomag tartalma:
Gyermek arcmaszk Soft Touch
Szájcsutora
Orrcsutora
Porlasztó

Tömeg:
1,1 kg

Méretek:
13,5 × 15,5 × 11 cm


Paraméterek

Készülék típusa

Eszköz típusa Gyermekek számára
Kód:  BABY3182
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8018294013219

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05