Oldal frissítése

MadMan Steadycam S03 PRO

3,6 11 értékelés

MadMan Steadycam S03 PRO

Minden helyzethez

A képstabilizátor segítségével jobb képeket hozhatsz létre, függetlenül attól, hogy nehezebb kamerát, tükörreflexes gépet, vagy akár csak okostelefont használsz. A MadMan Steadycam kiküszöböli a rázkódást, ezáltal a felvételek tökéletesen tiszták lesznek.


Tökéletesen elmosódott képek

A MadMan Steadycam súlyokat használ a funkcionalitás érdekében, a fényképezőgép mozgása közbeni rezgés és rázkódás kiküszöbölése érdekében.


Minőségi tervezés

A kiváló minőségű alumínium kivitelezést kényelmes és ergonomikus fogantyú egészít ki az egyszerű használat érdekében. Kompakt kialakításának köszönhetően a stabilizátort bárhová magaddal viheted.


Könnyen kezelhető

Néhány másodperc és készen áll. Néhány pillanat alatt előkészítheted a stabilizátort, így ezután már semmi sem akadályoz meg, hogy a legjobb felvételeket készíthesd.


Széles kompatibilitás

Annak ellenére, hogy a stabilizátort elsősorban nehezebb kamerákkal történő munkához tervezték, probléma nélkül képes kezelni bármely más eszközt, legyen szó akciókameráról vagy okostelefonról.

* az állványos rögzítéshez nem alkalmas eszközök rögzítéséhez a csomag nem tartalmaz kiegészítőt


Műszaki adatok

Méretek: 34 x 20,5 x 5,7 cm
Tömeg: 830 g
Terhelhetőség: 0,95 kg
A konstrukció vastagsága: 4,0 mm

Kompatibilitás

állványos rögzítéssel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépekkel és videokamerákkal

GoPro akciókamerák, MagiCam, LAMAX és így tovább*
okostelefonok és iPhone*

 
* az állványos rögzítéshez nem alkalmas eszközök rögzítéséhez a csomag nem tartalmaz kiegészítőt

Kód:  MDN020c
Termékszám:  S03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20