Oldal frissítése

MadMan Octopus nagy kék

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MadMan Octopus nagy kék

A maximálisan rugalmas MadMan állvány könnyű, nagyon kompakt, és olyan helyeken is használhatod, ahol a normál állványok csődöt mondanak. Az egyedülálló, teljesen rugalmas lábak lehetővé teszik, hogy az állvány köveken vagy sziklákon is megálljon – állítsd a lábait bármilyen helyzetbe is. Az egyedülálló állványjellemző tulajdonságainak köszönhetően egy szinttel ismét feljebb emelheted felvételeid színvonalát. Tudsz vele fotózni a nem-hagyományos helyekről is és szokatlan szögekből is. A lehetőségek valóban számtalanok, csak tőled és ötleteidtől függ, hogy mennyire használod ki őket.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű, tartós anyag
  • Robosztus és tartós kivitelezés
  • Tökéletes hordozhatóság
  • Kompatibilis a kamerák és fényképezőgépek túlnyomó többségével az univerzális 1 hüvelykes  állvány-csavarmenet használatával
  • Könnyen rögzíthető egyenetlen felületekre a rugalmas habszerkezet miatt
  • Gömbfej a készülék pontos pozícionálásához

Az állvány egy klasszikus 1/4 hüvelykes menettel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a kamerák és fényképezőgépek túlnyomó többségével, és az összeszerelése nagyon egyszerű - csavard be a menetet! A menet a gömbfejen van, így beállíthatod a kompozíció pontos szögét. Úgy csavarozd fel, hogy lezárod a csavart utána, és akkor az előre beállított pozícióban marad az állvány! 

További információ:

Kompatibilitás:
GoPro HERO4
GoPro HERO4 SESSION
GoPro HERO4 SILVER
GoPro HERO4 BLACK
GoPro HERO5 SESSION
?GoPro HERO5 BLACK


Méretek:
320 × 90 × 90 mm
Tömeg:
600 g
Maximum terhelés:
5 kg
Szín:
kék

Kód:  MDN004d
Termékszám:  8594176661131

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20