Oldal frissítése

MadMan az AEE S70 / S71-hez

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MadMan az AEE S70 / S71-hez

A modern MadMan akkumulátor, az AEE MagiCam S70-es és az AEE MagiCam S71-es kamerákhoz, minden időjárási körülmények közötti rendkívüli megbízhatósága és tartóssága révén kivételes. Az akkumulátor nagy, 1500 mAh-s kapacitással rendelkezik, amelyet nagyra értékelsz, ha hosszú ideig használod a fényképezőgépet.

Az akkumulátort akkor használhatod, ha a meglévő elem kimerült, vagy amikor a régi elem teljesen eltűnt. Kis tömege miatt egyszerűen bárhová magaddal viheted. Szükség esetén egyszerűen csak cseréld ki az akkumulátorokat, és folytasd tovább a fotózást!

Ezeken kívül a Madman akkumulátor fel van szerelve túltöltés, teljes lemerülés és rövidzárlat elleni védelemmel. Természetesen van termikus védelme is és áramkorlátozása is. Megfelelő használat mellett az akkumulátor hosszú évekig működőképes.

Fő előnyei

  • Nagy teljesítmény: 1500 mAh
  • Nincs memóriahatás
  • Az akkumulátor védett túlterhelés vagy rövidzárlat ellen
  • Biztonságos és megbízható
  • Az AEE MagiCam S70 és az AEE MagiCam S71 készülékekhez tervezve
Kód:  MDN005o1
Termékszám:  8594176661018
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15