Oldal frissítése

MadMan akkumulátor töltő készlet Sony FW 50-hez

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MadMan akkumulátor töltő készlet Sony FW 50-hez

Ez a praktikus akkumulátortöltő gyors és biztonságos töltést biztosít a megjelölt Sony fényképezőgép modellekhez. Az univerzális A/C csatlakozónak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik 220V-os aljzathoz bárhol a világon. Természetesen védelmet nyújt a túltöltés, a rövidzárlat és az áramütés ellen. A töltő használata teljesen biztonságos. A teljesen feltöltött akkumulátort fényjelzés mutatja, így mindig pontosan tudni fogod, hogy a töltés befejeződött-e és az akkumulátor üzemkész állapotban van-e. A csomag részét képezi egy autóban való töltésére szolgáló adapter is.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű és kompakt töltő
  • Univerzális A/C csatlakozó
  • Gyors töltés automatikus állandó áramellátással
  • Rövidzárlat, áramütés és túltöltés elleni védelem 
  • Teljesen feltöltött akkumulátor jelző
  • 100%-os kompatibilitás az eredeti tartozékokkal

Kompatibilis eszközök:
Sony DSLR A33, Sony DSLR A55, Sony NEX-3, Sony NEX-3A, Sony NEX-3D, Sony NEX-3DW, Sony NEX-3K, Sony NEX-3KS, Sony NEX-5, Sony NEX-5A, Sony NEX-5C, Sony NEX-5D, Sony NEX-5DB, Sony NEX-5HB, Sony NEX-5K, Sony NEX-5KS, Sony NEX-7, Sony NEX-7B és Sony NEX-7K

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 12 V

Kompatibilitás

Akkumulátor márkához Sony

Akkumulátor típusa

Akkumulátor megjelölése Sony NP-FW50
Kód:  MDN007h
Termékszám:  8594176660837
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05