Oldal frissítése

MaDe Lamborghini

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MaDe Lamborghini

Ne félj egy nagyszerű sportkocsi volánja mögé engedni a gyerekeket. A Lamborghini hivatalos engedéllyel rendelkező, gyönyörű piros színű elektromos autó a MaDe márkától úgy néz ki, mint az igazi. Az egyszemélyes autót a gyermek a kormánykerék, a sebességváltó és a pedálok segítségével irányíthatja. A 2,4 GHz-es távirányítónak köszönhetően viszont egy felnőtt személy mindig teljes mértékben az ellenőrzése alatt tarthatja a haladást. Az autó egy beépített FM rádióval és egy többfunkciós hangpanellel rendelkezik bemenetekkel a különféle hanghordozók számára. A sportkocsi működő lámpákkal, biztonsági övvel és rugózott gumi kerekekkel van felszerelve. Menő ötlet a két felfelé nyíló ajtó. A Lamborghini a MaDe márkától 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Lamborghini - piros elektromos autó gyermekeknek fő jellemzői

  • Ajándék a kisfiúk álmainak megvalósítására
  • Lamborghini autó gyermekeknek a MaDe márkától 2,4 GHz-es távirányítóval
  • Beépített FM rádióval és többfunkciós hangpanellel
  • Az első és a hátsó LED fényszórók be- és kikapcsolhatók
  • Az elektromos autó gumi kerekei rugózással és lengéscsillapítókkal vannak ellátva
  • Az ajtók felfelé billentéssel nyílnak
  • Az ülés biztonsági övvel van felszerelve
  • A Lamborghini elektromos autó gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Luxusutazás a kedvenc zenével

A Lamborghini elektromos sportkocsi gombbal indul. Az autó elindítása után bekapcsolnak az első és a hátsó LED-es fényszórók, amelyeket később ki lehet kapcsolni, és a gyermekek elkezdhetik kedvenc zenéjük lejátszását. Méghozzá akár a beépített FM rádióból, akár a többfunkciós hangpanelről hangerő-szabályozással MP3-lejátszással és SD-kártya, AUX és USB bemenettel.

Biztonságos és kényelmes utazás Lamborghinivel

A Lamborghini autó gyerekeknek gumi kerekekkel van ellátva, amelyek mindegyike rugózással és lengéscsillapítókkal rendelkezik, hogy az utazás nyugodt és kellemes legyen. A sportkocsi előre és hátra haladhat. A ment módját és sebességét a gyermekek a sebességváltón választhatják ki. A kis vezető ülése biztonsági övvel van felszerelve.

Az autó töltése és üzemeltetése

Az elektromos autót gyermekeknek a töltővel lehet feltölteni, amely a csomag része. A töltési idő min. 8 óra. Az autó üzemideje 1-2 óra, a sebességtől, a vezető tömegétől és a terep nehézségétől függően. A Lamborghini autó gyermekeknek végsebessége akár 3–8 km/h.

Akkumulátor:
1 × 12 V, 7 Ah

Méretek:
131 × 72,5 × 48 cm

Teherbírás:
30 kg

Tömeg:
26,8 kg

Töltési idő:
8 óra

Vezetési idő:
1 - 2 óra

Sebesség:
3 - 8 km/h

A csomag tartalma:
1 × Lamborghini játék autó
1 × útmutató
1 x szerelőkészlet
1 × akkumulátor
1 × töltő

Kód:  HRAb1260
Termékszám:  8590756047104

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05