Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Madden NFL 19 - PS4

4,7 3 értékelés

Madden NFL 19 - PS4

85%

A Madden NFL új évada a valósághoz teljesen hű élményt biztosít az irányítás, a játékosok mozgása, a grafika és az általános játékélmény terén.

Madden NFL 19

A Madden új évada az igazi amerikai futball valósághű hangulatát hozza el neked.

Madden NFL 19

Állítsd össze a barátaiddal a Madden Ultimate Team csapatotokat, és mérkőzzetek meg egymással, vagy küzdjetek egymás oldalán az egész szezonban egészen a záró Super Bowl bajnokságig.

Madden NFL 19

Elképesztően valósághű élmény

A szerzők eljátszottak a mozgások animációival és a játékosok irányításával, hogy biztosítsák a valósághoz leginkább hű játékélményt. Legyél az események középpontjában, és éld át a győzelem örömét a pályán a játékosaiddal együtt.

Madden NFL 19

Sztárok a pályán

A szerzők sok sztárjátékost raktak bele az új évadba. Játssz Devin Wade, Colt Cruise és az adrenalinban gazdag sportág sok más jól ismert játékosának a bőrében.

Tényleg készen állsz erre a játékra?

válassz gamer számítógépeink és laptopjaink kínálatából

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX4012
Termékszám:  1039057

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20