Oldal frissítése

Mad Catz R.A.T. 3

4,4 77 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz R.A.T. 3

Csúcsminőségű egér, futurisztikus kialakítás, amely azonnal elnyeri minden játékimádó tetszését. A kifejezetten játékokhoz tervezett egér optikai szenzorján megtalálható az Always On funkció, amely biztosítja, hogy az érzékelő mindig kész legyen azonnal reagálni minden egyes mozdulatra. A mellékelt szoftver segítségével beállíthatod az érzékenységet, 450 és 3500 DPI között, amit játék közben egy gombnyomással meg is változtathatsz.

Akár 20G-s gyorsulással is működhet, így a legapróbb mozdulatokat is képes lekövetni. 1000 Hz-es mintavételezési aránya megfelel minden elvárásnak, még az olyan FPS játékokban, ahol minden ezredmásodperc számít. 5 gomb található rajta, amelyből 3 programozható, valamit korlátlan számú saját profilt hozhatsz létre a mellékelt szoftver segítségével, ezzel teljesen személyre szabva az egér használatát. A csatlakoztatást egy aranyozott USB 2.0 csatlakozó teszi lehetővé.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 3 500 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
További tulajdonságok Felhasználói profilok

Szín

Szín Fekete
Kód:  MH701aa
Termékszám:  CCB437030002/04/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15