Oldal frissítése

Mad Catz TE GLIDE Premium Hybrid

4,7 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz TE GLIDE Premium Hybrid

Ez a professzionális egérpad játékosok segítségével lett kifejlesztve, így a felhasználók minden elvárásának teljesen megfelel. 50%-kal nagyobb a hagyományos egérpadoknál, ezáltal sokkal nagyobb helyet biztosítva különböző műveletekhez. A GLIDE TE speciális bevonata felgyorsítja az egér szenzorának működését, ezáltal akár 400%-kal gyorsabb egérhasználatot tesz lehetővé. Ezen a padon még egy egér sem ragadt be, így a célt sem téveszheti el soha. 


A magas ellenállású lekerekített szélek ellenállnak a kopásnak. A padot egyszerűen összehajtatja, majd miután újból kiteríti, pillanatok alatt visszanyeri eredeti formáját, ezáltal megkönnyítve a rendszeres szállítást. Mivel rendkívül ellenálló a folyadékokkal szemben, nem kell aggódnia a véletlenül kiöntött italok miatt sem: csupán törölje le, és a GLIDE TE máris újból készen áll a használatra. 
Méret: 395 x 315 x 2 mm

Kód:  MH701af5
Termékszám:  MCB4380600A1/12/4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05