Oldal frissítése

Mad Catz Office R.A.T. M, piros

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz Office R.A.T. M, piros

A példátlan design-nal rendelkező Mad Catz egér kifejezetten irodai használatra készült. Nemcsak a megjelenésével, de még a funkcióival is egy gamer egérre emlékeztet. Kezdve a kényelmes fogástól, a konfigurálható gombokon át egészen a stílusos háttérvilágításig, illetve a praktikus szoftverig, minden megtalálható benne, amire csak szükséged lehet. A Mad Catz Office R.A.T. M laptophoz, tablethez vagy egyéb kompatibilis eszközhöz való csatlakoztatása Bluetooth technológián keresztül történik. Vezeték nélküli hatótávolsága 10 méter.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design
  • Állítható méret
  • Kényelmes fogás
  • Vezeték nélküli kapcsolat - Bluetooth segítségével
  • 6 konfigurálható gomb
  • Mikroszálas táska a csomag része

Nemcsak stílusos, de felettébb praktikus design

A Mad Catz Office R.A.T. M legnagyobb erőssége vitathatatlanul a design-ja, amely az esztétikus funkción kívül gyakorlatival is szolgál. Hála az állítható hátsó résznek, a konkrét igényeidhez igazíthatod, akár kicsi, akár nagy tenyered van. A Mad Catz Office R.A.T. M nagyszerűen fekszik minden jobbkezes kezében.

Zsúfolásig telepakolva

A fent említetteken kívül nem hiányozhat a számos "okos" megoldás sem, amelyeknek mindössze egy a feladatuk: megkönnyíteni a munkád. Először is itt az ügyes gomb az egér oldalán, amely lenyomásával lelassíthatod az egér kurzorját. Ez különösen jól jöhet, ha grafikai programmal dolgozol, és minden apró részletre oda kell figyelned. Jól jönnek majd a konfigurálható gombok is, amelyeket egyszerűen beállíthatsz. A szoftver segítségével különféle profilokat hozhatsz létre a különböző programokhoz, ezzel is jelentős mértékben megkönnyítve a munkád. Végül, de nem utolsósorban, meg kell említeni a csomaghoz tartozó mikroszálas táskát is, mellyel gyerekjáték lesz az egész szállítása.

További információk:

Kompatibilitás:
PC: Windows 8.1,8,7, Vista
Android: 3.0 és újabb

A csomag tartalma:
Mad Catz Office R.A.T. M egér
2x AAA elem
Mikroszálas hordtáska

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 100 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 2 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű
Üzemidő 30 óra

Szín

Szín Piros
Kód:  MH701c5
Termékszám:  MCB437100132/04/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20