Oldal frissítése

Mad Catz FREQ TE 7.1

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz FREQ TE 7.1

Az optimális fejhallgató, amire minden komoly játékosnak szüksége van,  elsőrendű kivitelezés, masszív alumínium szerkezet és a tökéletes kristálytiszta 7.1 térhatású hang kompromisszumok nélkül.  50 mm-es hangszóróegység biztosítja a tökéletes zenei élményt. A fülpárnák gyártásához kiváló minőségű memoria habot használtak, amely tökéletesen illeszkedik füledre és kiváló szigetelő hatásának köszönhetően  a külső zavaró zajokat könnyedén semlegesíti.  A hangerőt, a mikrofon elnémítását vagy az okostelefonról  történő hívásfogadást közvetlenül  a fejhallgatóról tudod vezérelni.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen kifinomult design
  • Strapabíró alumínium szerkezet
  • 7.1 csatornás térhatású hangzás
  • Memoria hab biztosítja környezeti zajok tökéletes szigetelését
  • A fontosabb vezérlők fejhallgatón találhatók
  • Két mikrofonos kialakítás a tiszta hangzásért háttérzaj nélkül 

Még a játékosoknak is kell néha pihenniük 

Ha játék közben egy kis pihenésre van szükséged, nézhetsz filmet  vagy akár zenét is hallgathatsz. A 3,5 mm-es jack-kel  fülhallgatódat csatlakoztathatod  a TV készülékedhez vagy fülhallgatóddal a házimozi rendszereden élvezheted  kedvenc multimédiás műsoraidat. Ha mindeközben szeretnél  csatlakozva maradni  számítógépedhez, az EQ profilok létrehozásához egy teljesen  konfigurálható szoftvert tudsz használni.

Két mikrofonos kialakítás

A fejhallgató két  mikrofonnal van ellátva, amelyek együttesen  szűrik  ki a környezeti zajokat.  Az elsődleges mikrofon hajlékony, és teljesen el lehet távolítani. A másodlagos mikrofon gyakorlatilag láthatatlan és  minden irányban érzékeli a hangokat. Ennek köszönhetően képes teljesen  elnyomni a háttérzajokat  és így a te hangod teljesen tisztán hallható lesz.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Platform

Platform PC
Kód:  MH828g3c
Termékszám:  MCB434120B02/02/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20