Oldal frissítése

Mad Catz FREQ 5 - fekete

4,3 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mad Catz FREQ 5 - fekete

Csúcsminőségű kivitelezéssel rendelkező Mad Cat'z fejhallgató a világ legigényesebb számítógép felhasználóinak. Akár zenét szeretnél hallgatni, akár játszani vagy Skype-on beszélgeti, a MAD CATZ F.REQ. 5 maximálisan tiszta hangzást, és teljes körű kényelmet biztosít. A praktikus Surround-off funkcióval ellátott mikrofon levehető, így a fejhallgatót akár útközben is viselheted. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően a készüléket akár MP3 lejátszóhoz, és telefonhoz is csatlakoztathatod. A mikrofon segítségével az okostelefonodra beérkező hívásokat is fogadhatod.

Az igazán mély basszusról és a tiszta, magas hangokról a meglehetősen nagy, 50 mm-es neodímium mágnesek gondoskodnak. Annak ellenére, hogy a fejhallgató szerkezetének néhány eleme a nagyobb tartósság érdekében fémből készült, meg fogsz lepődni a készülék rendkívül könnyű súlyán. A fejhallgató jobb oldalán található intuitív vezérlőgombok segítségével könnyedén szabályozhatod a hangerőt vagy az ekvalízert anélkül, hogy oda kellene pillantanod.

A praktikus Mute gomb segítségével bármikor elnémíthatod a mikrofont, így a barátaid csak annyit fognak hallani, amennyi rájuk tartozik. A mikrofon bekapcsolt állapotát LED fény jelzi.
Műszaki adatok:
Speciális tulajdonságok:
Vezérlés közvetlenül a fejhallgatón
Levehető mikrofon
Zajszűrő funkció
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
N38 osztályú neodímium mágnesek
Frekvencia tartomány:
20Hz - 20kHz
Membrán anyaga
Mylar / PET 50 mm
Kábel hossza:
2 m (USB)
1 m (3,5 mm)

Kód:  MH828g
Termékszám:  MCCB434030002/02/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20