Oldal frissítése

Mad Catz F.R.E.Q. 5 fehér

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz F.R.E.Q. 5 fehér

A Mad Catz high-end, design-os headset-ét elsősorban a legnagyobb ínyencek tervezték. Akár zenét hallgatni, játszani, vagy Skype-olni, esetleg telefonálni akarsz, a Mad Catz F.R.E.Q. 5 biztosítja a maximálisan tiszta hangot és az igazi kényelmet. A praktikus, aktív zajszűrő funkcióval felszerelt mikrofon levehető, így út közben is használhatod a fejhallgatót. A 3,5 mm-es jack-nek hála az MP3 lejátszóddal és a telefonoddal is használhatod. A kiegészítő mikrofonnal és a kompatibilis okostelefonokkal kombinálva telefonálhatsz is.
Elég nagy, 50 mm-es neodímium mágneses meghajtói gondoskodnak az igazán élethű basszusokról és a kristálytiszta magas hangokról. Habár a fejpánt fém erősítésű, ezért jobban bírja a gyűrődést, meg fogsz lepődni, mennyire könnyű. Két oldalt különböző gombok és kezelőszervek találhatók, amelyekkel anélkül állíthatod be a hangerőt vagy válthatsz az equalizer profilok között, hogy levennéd a szemedet a képernyőről.
Minden bizonnyal nagy hasznát veszed annak a gombnak, amelynek lenyomásával azonnal elnémíthatod a mikrofont, így a barátaid csak azt hallják, amit kell. Hogy tudd, be van-e kapcsolva a mikrofon, elhelyeztek rá egy piros állapotjelző LED-et.
Műszaki adatok:
Különleges tulajdonságok:
Vezérlés közvetlenül a fejhallgatón
Levehető mikrofon
Aktív zajszűrő funkció
3,5 mm-es fejhallgató jack
N38 osztályú neodímium mágnesek
Frekvenciatartomány:
20 Hz - 20 kHz
A membrán anyaga
Mylar / PET 50 mm
A vezeték hossza:
2 m (USB)
1 m (3,5 mm-es)

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Platform

Platform PC
Kód:  MH828g1
Termékszám:  MCB434030001/02/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10