Oldal frissítése

Mad Catz F.R.E.Q. 4D black

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz F.R.E.Q. 4D black

A Mad Catz F.REQ. 4D fejhallgató mennydörgő hangzást visz a játékélménybe. A RAT egerekhez hasonlóan ez a headset is LAN-partikhoz lett kifejlesztve. Tervezése során nem csak a hangzásra fektettek hangsúly, hanem a hosszú játék-események során biztosított kényelemre is. A könnyű alkotóelemek elegendő helyet szolgáltatnak az egyéni beállításokhoz, valamint a nyak körüli laza viselethez, amikor is a kagylók pozíciója egyáltalán nem zavaró. Nagy méretüknek köszönhetően a kagylók megfelelő hangszigetelést biztosítanak, így teljes mértékben a játékra koncentrálhatsz.


A ViViTouch technológiával ellátott, speciális, 50 mm-es neodímium mágnesek igazi mélynyomónak megfelelő basszushangzást biztosítanak, amelynek köszönhetően páratlan hangzásélményben lesz részed. A ViViTouch 4D működtető modulok a hangzás egy teljesen új dimenzióját hozzák létre, mintha valóban körülvennének az események. Az élmény épp olyan lesz, mint amikor az első sorban ülsz: a filmek fokozottabb hangulatúvá válnak, a játékok pedig teljesen magukkal ragadnak. Az inverterek a hangzás precíz kiegyensúlyozásával még a legigényesebb HiFi-kedvelőket is leveszik a lábukról.
A kagyló belsejében található mikrofon semmiben sem fog akadályozni. Ha egy kis egyedüllétre van szükséged, csak nyomd meg a Mute (némítás) gombot. A fejhallgató USB, és 3,5 mm-es csatlakozóval is rendelkezik, így kiválóan alkalmas zenelejátszókhoz, de akár telefonhívásokat is lebonyolíthatsz vele. A vezérlőgombok intuitív elhelyezése egyszerű beállítást tesz lehetővé: szabályozhatod a hangerőt és az ekvalízert, valamint anélkül aktiválhatod a 4D hangzást, hogy ki kellene lépned a játékból. A MultiSpeed GameSmart technológia egyszerű telepítést, és a különféle eszközökhöz való kompatibilitást biztosít.
További információk:
Totális harmonikus torzítás (THD):
<1%
SNR:
60 db / V
Csatlakoztatás:
USB
Kábel típusa:
Fonott
Kábel hossza:
2 m (USB)
1 m (3,5 mm)
A csomag tartalma:
F.REQ.4D fejhallgató
USB mini-USB kábel
3,5 mm-es mini-USB kábel, soros vezérlők

Kód:  MH828f
Termékszám:  MCB434080002/02/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15