Oldal frissítése

MACKIE Creator Bundle

MACKIE Creator Bundle

A Mackie Creator Bundle tökéletes eszköz otthoni tartalomkészítéshez, streaminghez, podcastokhoz, stb. Kompakt mérete miatt könnyen csomagolható és bárhol használható útközben is. A készletben lévő mikrofon modern USB-C interfészen keresztül csatlakozik, és rendkívül részletes hangot rögzít, anélkül, hogy bármilyen equalizerre lenne szükség. A készlet tartalmazza a Mackie MC-100 fejhallgatót is, amely szintén kiváló hangzással és a környezeti zajoktól való elszigeteléssel nyűgöz le. Alternatívájuk a Mackie CR3-X monitorok. Akár a fejhallgatót, akár a monitorokat választod, mindig biztos lehetsz benne, hogy a kimeneti mix kiváló minőségű és kiegyensúlyozott lesz. A csomagban találsz egy 6,3 mm-es jack-csatlakozót TRS-csatlakozóra, egy asztali állványt mikrofontartóval, USB-kábelt, RCA-kábelt, audiokábelt, hangszóró-összekötő kábeleket és a Pro Tools First és Waveform OEM szoftvercsomagot is.

A Mackie Creator Bundle legfontosabb előnyei

  • Minden benne van, ami a streaminghez, a podcastokhoz és a tartalom létrehozásához szükséges
  • Széles csatlakozású monitorok, beleértve az elülső fejhallgató kimenetet
  • Mikrofonállvány mellékelve
  • Zárt fejhallgató a környezeti zaj passzív elnyomásával
  • Beleértve a Pro Tools First és a Waveform OEM szoftvert
  • A mikrofonnak saját fejhallgató-kimenete van hangerőszabályzóval

Mackie CR3-X

A Mackie CR3-X hangszóróknak nem jelentenek problémát a zenei stúdiókörülmények. Ezek aktívak, beépített erősítővel rendelkeznek a felszerelésük részeként, és ez lehetővé teszi a zenelejátszást további berendezések nélkül. A kiváló hangzást a 2-utas kialakítás biztosítja. A 80 Hz-től 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciákon a tisztán reprodukált hangok magától értetődőek. A monitorok előlapján fejhallgató-kimenet is rendelkezésre áll. A bemeneteket egy 3,5 mm-es jack, RCA - Cinch és egy 6,3 mm-es jack jelenti. A kimeneti teljesítmény eléri az 50 W-ot. A MACKIE CR3-X hangszórók 14 × 20,6 × 18 cm-es helyre illeszkednek.

Mackie MC-100

A Mackie MC-100 úgy illeszkedik a fejedre, mint egy sapka, köszönhetően a fej fölötti kialakításának. Zárt kialakításuk a környezeti hangok hibátlan elszigetelését is garantálja. Más fejhallgatókhoz képest egy tisztességesen hosszú, 3 méteres kábellel kedveskednek, amely egyirányúan, az egyik fülhallgatóba irányul. A MACKIE MC-100 fejhallgató 3,5 mm-es jack csatlakozót használ. A 15 és 22 000 Hz közötti frekvenciatartománynak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy kedvenc dalod egyetlen hangjáról sem maradsz le.

Mackie EM-USB

A Mackie kondenzátor/elektret mikrofon segít megoldani a legnehezebb feladatokat is. A valóban kiváló minőségű kimenet biztosítása érdekében ügyelni kell a megfelelő iránykarakterisztika kiválasztására. A mikrofon képes a mért irányból történő hangfelvételre. A hangtompítással is megbirkózik a tartás irányába. Ez a mikrofon kézi mikrofonként van besorolva. Az állványhüvelybe történő stabil rögzítés univerzális formát biztosít. A megadott érzékenység -52 dB, ahol a közvetlen arányosság szabályára támaszkodhatsz - minél nagyobb a szám, annál nagyobb az érzékenység. Ha a mikrofon a megfelelő helyen van, csak csatlakoztassa egy USB-C csatlakozóval rendelkező eszközhöz. Nem kell aggódnod a rögzítés miatt, mivel a csomagban egy stabil állvány is található.

Mackie CR3-X csatlakozók:
2 × 6,3 mm-es bemeneti csatlakozó
2 × RCA bemeneti cinch
1 × 3,5 mm-es sztereó bemenet
1 × 3,5 mm-es sztereó kimeneti csatlakozó
Csatlakozók a hangszóró csatlakozásához


Kód:  MCK05t
Termékszám:  HN211323

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15