Oldal frissítése

MacBook Pro 15" Retina US 2017 Touch Barral asztroszürke

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MacBook Pro 15" Retina US 2017 Touch Barral asztroszürke

Zseniális. Bármit elérhetsz vele.

Touchpad Bar
Touchpad Bar

Gyorsabb és erősebb, sőt vékonyabb és könnyebb a korábbinál. Kijelzője az eddigi legragyogóbb, legszíngazdagabb Mac-laptopkijelző. Különlegessége a Touch Bar, a billentyűzetbe épített, Multi-Touch mozdulatokkal használható üveg érintősáv. A MacBook Pro korszakalkotó ötletekből született, és most készen áll, hogy megvalósítsd sajátjaidat.

MacBook Pro - vlastnosti
MacBook Pro - vlastnosti
MacBook Pro - hmotnost a rozměry
MacBook Pro - hmotnost a rozměry

Forradalmian új dimenzió a Mac használatában.

A Touch Bar a billentyűzet felső sorának leggyakrabban használt funkcióit jeleníti meg, amely automatikusan változik aktuális tevékenységednek megfelelően. Minden Touch Bar elem ismerős lesz számodra. Egyetlen érintéssel választhatsz parancsikonokat, hangulatjeleket stb. Teljes kijelzős videóról könnyedén ugorhatsz egy képre, majd szerkesztheted kedved szerint. A Touch ID-nak köszönhetően elsőként jelentkezhetsz be fiókodba egyetlen érintéssel, vagy akár felhasználót is válthatsz.

Touch Bar
Touch Bar

A Touch Bar automatikusan változik aktuális tevékenységedtől függően.

Touch Bar a aplikace
Touch Bar a aplikace
Touch ID

A Touch ID megérkezett a Mac-re

Mostantól egy szempillatás alatt jelentkezhetsz be és hívhatsz elő rendszerbeállításokat, vagy zárolt dokumentumokat. Sőt, akár felhasználót is válthatsz egyetlen érintéssel.

Touch Bar mění funkce dle spuštěné aplikace

Kedvenc alkalmazásaid

A Touch Bar teljesen megváltoztatja megszokott alkalmazásaid használati élményét. A dinamikusan változtatható felületet kihasználva a fejlesztők új interaktív dimenzióval bővíthetik a meglévő, sőt a jövőbeni alkalmazásokat is.

Verhetetlen, minden területen.

Az új MacBook Pro teljesítménye és hordozhatósága eddig ismeretlen minőséget teremt a laptophasználatban. A csúcsminőségű grafika, az Intel nagy teljesítményű Kaby Lake processzora és a legmodernebb, leggyorsabb tároló nem ismer határokat, és ötleteiddel is lépést tart.

Hardware MacBooku Pro
Hardware MacBooku Pro

A legragyogóbb, legszíngazdagabb Mac-laptopkijelző.

A MacBook Pro kijelzője az eddigi legjobb, amit Mac laptopon láthattál. LED-es háttér-világítású, magas kontrasztarányú felületén mélyek a feketék és élénkek a fehér színek. Nagyobb képpontrekeszeinek és a változó frissítési gyakoriságnak köszönhetően kevesebb energiát fogyaszt, mint az előző generációk. Széles színskálája a zöldeket és a pirosakat is erőteljesebbé teszi. Mindez életteli, részletgazdag képeket eredményez, amely elengedhetetlen a grafikai tervezés, fényelés és képszerkesztés közben.

Displej MacBooku Pro
Displej MacBooku Pro

A hangszórók magukért beszélnek. Kiváló hangerőt biztosítanak.

Reproduktory MacBooku Pro
Reproduktory MacBooku Pro

A teljesen újonnan tervezett hangszórók kétszeres dinamikatartománnyal és 58%-kal nagyobb hangerővel bírnak. Élvezetes hangélményben lesz részed. Közvetlen összeköttetésben vannak a tápellátással, amely akár háromszoros erősítést tesz lehetővé. Hangszóróinak köszönhetően a MacBook Pro tökéletes választás, ha élőben szeretnél zenét keverni, már a helyszínen megvágnád a felvett videót, vagy utazás közben filmet szeretnél nézni.

MacBook Pro a vlastnosti zvuku
MacBook Pro a vlastnosti zvuku

Kifinomultabb billentyűzet. Nagyobb trackpad.

Az új MacBook Pro-t még élvezetesebb használni. Az újratervezett billentyűzet új, második generációs pillangó mechanizmussal rendelkezik, amelyet a kényelmesebb írás és reakció érdekében hangoltak. A nagy felületű Force Touch érintőpad kellő helyet nyújt az érintőműveletekhez és a kattintáshoz.

Klávesnice s křídlovým mechanismem
Klávesnice s křídlovým mechanismem

Az eddigi legsokoldalúbb port.

A Thunderbolt 3 egy univerzális port, amely a villámgyors adatátvitelt ötvözi az elképesztően sokoldalú USB C szabvány előnyeivel. A csatlakozó akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer gyorsabb, mint a Thunderbolt 2, és adatátvitelre, töltésre valamint videokimeneti portként egyaránt használhatod. Sőt, mivel mindkét méretű MacBook Pro rendelkezik négy ilyen porttal - kettő a jobb, kettő pedig a bal oldalon - választhatsz, hogy melyik kényelmesebb számodra. Meglévő eszközeid bármelyikét egyszerűen csatlakoztathatod hozzá egy megfelelő kábel vagy átalakító segítségével. A Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus, így bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.

Thunderbolt 3
Thunderbolt 3

Amitől igazán páratlan a Mac.

A Mac-n mindent a macOS operációs rendszer működtet. Teljesen kiaknázza a hardver képességeit, és épp olyan jó élmény kezelni, mint amilyen öröm ránézni. A macOS alkalmazásainak lenyűgöző gyűjteményét  mindennap imádni fogod. Az iCloud és más innovatív funkciók segítenek, hogy összekapcsold a Mac-et, iOS-készülékeid és Apple Watchod.

macOS
macOS

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 15,4 "
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 2880 × 1800 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 7820HQ Kaby Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 2,9 GHz (2 900 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 8 MB

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Dedikált
Videókártya memória mérete 4 GB

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 512 GB
Meghajtó interfészek PCIe
SSD kapacitás 512 GB (0,51 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 76 Wh
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 1,83 kg

Interfész

Adat Thunderbolt 3
Audio Combo Audio Jack
USB-C 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 349,3 mm
Maximális magasság 15,5 mm
Mélység 240,7 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás EN int.

Termékszéria

Notebook sorozata Apple MacBook Pro
Kód:  NL256a6e2
Termékszám:  Z0UC0004F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15